Rotsvast.nl

Rotsvast Delft biedt alle activiteiten voor verhuurders.

Als u uw woning wilt verhuren zonder gedoe dan biedt Rotsvast Delft u verhuur, beheer en onderhoud aan.

Wij vinden voor u een goede huurder en zorgen dat de huur wordt betaald. Daarnaast lossen onze mensen problemen in de huurwoning op zodat de huurder tevreden blijft. Daarnaast handelt Rotsvast verzekeringskwesties op in geval van lekkages, verstoppingen, breuk, enzovoort. Ook biedt Rotsvast via haar dochterbedrijf Muurvast onderhoud aan in de vorm van buitenschilderwerk, tuinonderhoud en verbouwingen van badkamers en keukens.

Rotsvast Delft bemiddelt in woningen, appartementen, studio’s en villa’s. Zowel gemeubileerd als ongemeubileerd. In Delft, Den Hoorn, Rijswijk, Ypenburg, Nootdorp en Pijnacker.

Hoe gaat verhuur en beheer in zijn werk?

Tijdens het eerste gesprek over het verhuren van uw woning vertellen wij u wat de mogelijkheden van verhuren zijn. Dit heeft betrekking op fiscaliteiten, de hypotheek op het huis, de mogelijke huuropbrengst. Ook vertellen wij u wat de markt wil; gestoffeerd of gemeubileerd, een huurprijs inclusief gas water en licht of juist niet.

Nadat u besloten heeft verder te gaan vindt er een uitgebreide opname plaats waar we ook professionele foto’s van uw woning maken en advies geven hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor eventuele huurders.

Ook bespreken we met u het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract, de huurprijs en door de door u gewenste vorm van beheer van de woning.

Het zoeken van een goede huurder vindt plaats via onze website en de contacten in het bedrijfsleven. Veel werkgevers benaderen ons in geval er een nieuwe medewerker uit het buitenland naar Delft komt. Ook lopen potentiele huurders binnen in onze winkel aan het Vrouwenregt of kijkt men eerst uitgebreid in de etalage.

De bezichtiging met een kandidaat huurder wordt gepland door een van de medewerkers van Rotsvast. Indien een huurder besluit tot het huren van de woning over te gaan wordt door Rotsvast een concept huurcontract opgesteld met daarin alle voor u belangrijke punten. Deze huurcontracten zijn juridisch sterk onderbouwd en gebaseerd op een deugdelijke nederlandse standaard. Nadat u het huurcontract hebt goedgekeurd volgt ondertekening door beide partijen en regelt Rotsvast de rest.

Rotsvast Delft voor het zorgeloos verhuren en beheren.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!