Rotsvast.nl

Bovenwoning Kerkstraat, Riel huren?

Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
€1.870,00 p/mnd

Omschrijving

Onlangs nieuw opgeleverd appartement op de eerste verdieping in het centrum van Riel.

Indeling: Dit ruime en instapklare appartement met een oppervlakte van ca 109m2 is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement bevindt zich boven de bakkerij.

Via de centrale entree komt men in de centrale hal. Middels de lift en trappenhuis is het appartement te bereiken. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer met open keuken, apart toilet, de twee slaapkamers, inpandige berging, cv ruimte en de badkamer met bad.

De woonkamer beschikt over een zit- en eetgedeelte en een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het overdekte balkon aan de voorkant van het gebouw te bereiken. Deze is voor privé gebruik.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, De slaapkamers zijn ca. 11.7 en 14m² groot. Vanuit de tweede slaapkamer is het balkon aan de achterkant van de woning bereikbaar, welk wordt gedeeld met de naastgelegen woning.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Tegenover de badkamer is een ruimte welke gebruikt kan worden als wasruimte. De wasmachine aansluiting is hier te vinden. Ook is hier de inpandige berging gelegen.

Omgeving: Het appartement is gelegen in het centrum van Riel met supermarkt en winkels op loopafstand. Riel maakt onderdeel uit van de gemeente Goirle, ten zuiden van Tilburg. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen.

Extra’s:

  • Huisdieren zijn niet toegestaan evenals binnenshuis roken.
  • Alleen voor werkende kandidaten.
  • Onlangs nieuw gerenoveerd appartement.

Contractvorm: De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode van 12 maanden afgesproken.

Beschikbaarheid: Het object is per 05-12-2023 beschikbaar.

Huurprijs: De huurprijs van de woning bedraagt € 1870,- inclusief servicekosten en voorschot voor het gas, water, elektra.

Huurcriteria: Wij hanteren standaard dat een kandidaat een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur. Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort, drie recente salarisstroken en een getekende arbeidsovereenkomst/werkgeversverklaring).

Kenmerken

Ingangsdatum
05-12-2023
Totale huur
€1.870,- p/mnd
Huur
€1.620,- p/mnd
Gas, water en electra
€200,- p/mnd
Servicekosten
€50,- p/mnd
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€3.240,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Tilburg

Rotsvast Tilburg
Bezoekadres
Piusstraat 24a
5038 WS Tilburg
KvK-nr.64415570
BTW-nr.855657108B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00