Rotsvast.nl

Benedenwoning Koninginnelaan, Nijmegen huren?

Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
€1.265,00 p/mnd

Omschrijving

Te huur voor 3 MAANDEN, deze GEMEUBILEERDE en karakteristieke beneden woning op prachtige locatie in Nijmegen! In deze overspannen woningmarkt geven tijdelijke woningen meer ruimte om de zoektocht naar een vast verblijf te verlengen. Ook voor kandidaten die wachten op de oplevering van hun nieuwbouw woning is tijdelijke verhuur ideaal. Wacht niet te lang en reageer nu!

Indeling: Na de gang komen we in de woonkamer met hoekbank en eettafel. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De vernieuwde keuken is voorzien van koelkast, vriezer, inductie, oven/magnetron combinatie, afzuigkap en vaatwasser. Een airfryer is aanwezig, evenals alle benodigde inventaris voor een prettig en zorgeloos verblijf.

Omgeving: De Koninginnelaan is vlakbij het centrum en steenworp afstand van het centraal station gelegen, evenals gunstig tbv winkels en supermarkten. De beste bakker van de buurt op loopafstand! Een gezellige straat met zowel nieuwbouw als bestaande bouw, een mix van diverse nationaliteiten en leeftijden. Voel je welkom in de Wolfskuil!

Extra’s:

Gemeubileerd, wasmachine aanwezig Ruime achtertuin Alleen geschikt voor een werkende stel / werkend persoon, voorkeur voor alleenstaande Niet geschikt om te delen met collega’s of medestudenten, reageren heeft dan geen zin Niet geschikt voor huisdieren en/of kinderen Energielabel C

Contractvorm: Er wordt een contract aangeboden voor een bepaalde tijd van 3 maanden.

Beschikbaarheid: De woning is beschikbaar vanaf 26 december 2022 tot 28 maart 2023.

Huurprijs: De huurprijs van de woning bedraagt € 1265,- Inclusief servicekosten en gemeentelijke belastingen, maar exclusief het voorschot voor gas, water, elektra (geschat op 250,- per maand en verrekenbaar aan het einde van de huurperiode) en internet/tv (€ 55,- per maand).

Huurcriteria: Wij hanteren standaard dat een kandidaat een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3x de kale maandhuur. Wij ontvangen graag inzage in je persoonlijke- en financiële situatie (kopie paspoort en bankpas, drie recente salarisstroken en stortingen en een getekende arbeidsovereenkomst/werkgeversverklaring).

Kenmerken

Ingangsdatum
03-10-2022
Totale huur
€1.265,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€2.400,-
Energielabel
C
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Nijmegen

Rotsvast Nijmegen
Bezoekadres
Molenveldlaan 150a
6523 RN Nijmegen
Telefoon024-2122095
KvK-nr.73097160
BTW-nr.
IBAN
BIC
Openingstijden
Alleen op afspraak.