Rotsvast.nl

 

Kamer verhuren in Alphen a/d Rijn?

MEer info over woningVERHUUR

Uw kamer in Alphen a/d Rijn verhuren?

Heeft u nog een kamer over in uw huis in Alphen a/d Rijn en wilt u deze verhuren? Of wilt u van uw huis een studentenhuis maken? Rotsvast kan u daarmee helpen! Wij beschikken over een ruim netwerk van kandidaten en staan goed bekend onder studenten via onder andere de universiteit en hogescholen. Daarom verhuren wij kamers vaak snel. Wij zijn de grootste verhuurmakelaar in de regio Alphen a/d Rijn en omgeving. We beschikken over een jarenlange ervaring op de woningmarkt. Door onze specialistische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat uw kamer snel wordt verhuurd.

Onze aanpak bij de verhuur van kamers

Wilt u graag weten wat Rotsvast voor u kan betekenen bij de verhuur van uw kamer(s), dan plannen wij graag een gratis adviesgesprek met u. Wij kunnen u dan uitleggen hoe we te werk gaan en wat we allemaal precies voor u kunnen doen. We plaatsen uw kamer inclusief foto's op onze website, zodat kandidaten direct een compleet beeld van de kamer krijgen. Daarnaast verspreiden we deze binnen ons ruime netwerk.

U kunt zelf kiezen aan wat voor kandidaat u uw kamer)s) het liefst wilt verhuren, een student of toch liever een werkend persoon. Wij zorgen er vervolgens voor dat de door ons geselecteerde kandidaat voldoet aan de (door u) gestelde eisen. Wanneer de juiste persoon is geselecteerd, zorgen wij er tevens voor dat er een huurovereenkomst wordt opgesteld, een begininspectie van de kamer plaatsvindt en dat de huurder op tijd de sleutel ontvangt.

Financieel en/of technisch beheer van uw kamer(s)

Naast het vinden van de geschikte huurder voor uw kamer of kamers, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het financiële en technische beheer van uw kamer(s). U hoeft dan echt nergens meer naar om te kijken, wij zorgen voor de verhuur van uw kamer(s), voor de tijdige betaling van de huur, voor reparatie van eventuele gebreken en voor alles wat er nog meer bij hoort. Verhuren zonder zorgen dus!

Meer informatie over het verhuren van uw kamer(s)?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!