Rotsvast.nl

 

Huren in Nigtevecht?

BEKIJK ONS AANBOD

Wonen in en rondom Nigtevecht

Regio het Gooi heeft alles in huis om heerlijk te leven, wonen en werken. De regio is omgeven door veel groen, natuurgebieden, meren en heide en heeft veel sportvoorzieningen, (internationale) scholen, kinderopvang, een uitgebreid bedrijfsleven zowel nationaal als internationaal.

Voor uitgaan, winkelen en theaterbezoek heeft Nigtevecht een aantrekkingskracht voor de hele regio. De bebouwing in Nigtevecht is uniek door de vele panden van de hand de architect Dudok waaronder het Raadhuis. En met het opvallende Beeld en Geluid op het mediapark is al van verre duidelijk dat Nigtevecht sinds jaar en dag dé mediastad van Nederland is.

Huurwoningen in Nigtevecht
Zoekt u per direct of pas over een aantal weken, voor korte of langere termijn, gestoffeerd of gemeubileerd, een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa om te huren, wij hebben een uitgebreid en actueel woningaanbod en vinden voor u de perfecte match.

Met meer dan 20 jaar (internationale) ervaring besparen wij u  tijd, moeite en stress!

Totale  woningaanbod
Bent u geïnteresseerd in ons totale aanbod, kijk dan naar ons dagelijkse wisselende en actuele aanbod van huur woningen in het gehele Gooi.

Huren in Nigtevecht

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!