Rotsvast.nl

 

Huren in Bussum?

BEKIJK ONS AANBOD

Wonen in en rondom Bussum

Regio Bussum heeft alles in huis om heerlijk te leven, wonen en werken. De regio is omgeven door veel groen, natuurgebieden, meren en heide en heeft veel sportvoorzieningen, (internationale) scholen, kinderopvang, een uitgebreid bedrijfsleven zowel nationaal als internationaal.

In Bussum zelf wonen ruim 31.000 aan een diversiteit van mensen. Een van de meeste bekende locaties in Bussum is theater en congrescentrum Spant! Hier vinden concerten plaats en het dient als schouwburg waardoor er veel voorstellingen in Bussum plaatsvinden. Daarnaast heeft Bussum een gezellig centrum met een groot aanbod van winkels, restaurants en bedrijven. Een belangrijke overweging om Bussum als woonplaats te kiezen zijn de stations waardoor de bereikbaar van Bussum zeer goed is.

Huurwoningen in Bussum

Zoekt u per direct of pas over een aantal weken, voor korte of langere termijn, gestoffeerd of gemeubileerd, om te huren, wij hebben een uitgebreid en actueel woningaanbod en vinden voor u de perfecte match. Kiest u bijvoorbeeld uit:

Met meer dan 20 jaar (internationale) ervaring besparen wij u tijd, moeite en stress!

Totale woningaanbod Bussum en omstreken

Bent u geïnteresseerd in ons totale aanbod, kijk dan naar ons dagelijkse wisselende en actuele aanbod van huurwoningen in Bussum en omstreken.

Meer informatie over huren in Bussum?

Graag geven wij u meer informatie over onze werkwijze en wat u van ons mag verwachten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op per e-mail (Hilversum@rotsvast.nl) of per  telefoon op 035- 6281717. Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en zaterdag op afspraak van 9.00 tot 13.00 uur.

Huren in Bussum, wij kijken ernaar uit om u te helpen met het zoeken naar uw nieuwe woning.

Overige dienstverleningen: