Rotsvast.nl

 

Huis verhuren Gouda?

MEer info over woningVERHUUR

Uw huis in Gouda verhuren?

Heeft u een huis in Gouda dat u voor korte of langere tijd wilt verhuren? Met of zonder meubels? Rotsvast is de grootste verhuurmakelaar in de regio Gouda en omgeving. We beschikken over een jarenlange ervaring op de woningmarkt. Door onze kennis, specialisatie en ons en uitgebreide netwerk kunt u erop rekenen dat we snel en goed uw huis verhuren.

Onze aanpak bij de verhuur van uw huis

In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden van de verhuur van uw huis, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag om uw huis zo snel mogelijk te verhuren. We zetten uw huis op onze site, met een complete beschrijving en foto's, en verspreiden deze binnen ons netwerk. We plannen dan de bezichtigingen met de potentiële huurders. Wij verzorgen voor u ook de complete en kritische selectieprocedure van de kandidaten. We selecteren huurders op basis van identiteitsbewijs en inkomensgegevens. Wanneer we de geschikte huurder hebben gevonden, dan zorgen wij voor het opstellen en tekenen van de huurovereenkomst, het uitvoeren van de inspectie en de sleuteloverdracht. U hoeft zelf dus helemaal niets te doen!

Naast een huis verhuren, kunt u bij Rotsvast Gouda ook terecht voor:

Beheer van uw huis

Indien gewenst kunnen wij ook het financiële en technische beheer van uw huis uit handen nemen. Wij dragen dan zorg voor tijdige betaling van de huur en andere kosten. En wanneer er iets aan de hand is met de woning, dan kunnen de huurders zich tot Rotsvast richten en hoeft u niet aan de slag om het op te lossen. Uw huis verhuren zonder zorgen dus!

Meer informatie over uw huis verhuren?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!