Rotsvast.nl
Huurwoningen
Koopwoningen
Geen resultaten gevonden

Droomhuis gezien?

Op de site van Rotsvast vindt u ons aanbod van koopwoningen. Ons aanbod wisselt daarbij dagelijks. Bij interesse in een van de koopwoningen maken wij graag een afspraak voor bezichtiging. Rotsvast behartigt daarbij de belangen van verkoper. U kunt er ook voor kiezen uw belangen te laten behartigen door uw eigen aankoopmakelaar.

Wilt u een woning kopen?

Het kopen van een huis is een belangrijke financiële en emotionele beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. Rotsvast denkt en zoekt met u mee en geeft u een passend en objectief advies. Kiezen voor Rotsvast betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. 

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

Rotsvast is uw partner van bezichtiging naar eindbeslissing en begeleidt kopers ook regelmatig in de aankoop van een passende woning. Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijken wij verder;

  • Hoe is de onderhoudssituatie? 
  • Zijn er gebreken? 
  • Is het nuttig een bouwkundige keuring uit te laten voeren?
  • Hoe ziet de eigendom situatie er uit?
  • Hoe functioneert de Vereniging van Eigenaren?
  • Hoe zit het bijvoorbeeld met bestemmingsplannen, het energielabel en milieuaspecten? 

Uw Rotsvast aankoopmakelaar weet de gegevens snel boven water te krijgen en neemt dit mee in het aankoopadvies en de onderhandelingen. 

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Nu is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. 
Als uw eindbod is geaccepteerd worden de afspraken vastgelegd in een koopovereenkomst met vragenlijst, lijst van zaken en (indien van toepassing) VvE checklist.

Eigendomsoverdracht bij de notaris

Op de overeengekomen datum van overdracht wordt de woning door geïnspecteerd en de meterstanden opgenomen. De notariële stukken zijn gecontroleerd door  Rotsvast. De financiën nagerekend. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris schrijft u in het Kadaster als nieuwe eigenaar.

Maak gebruik van onze adviesservice voor het vinden van uw ideale thuis!

Advies aanvragen

0057

koopwoningen beschikbaar in ons aanbod

 

Woningaanbod

Topwoningen