Rotsvast.nl

 

Huis huren Duivendrecht?

BEKIJK ONS AANBOD

U zoekt huurwoningen in Duivendrecht?

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken naar een bemiddelaar. Wij van Amsterdam-Zuid kunnen u daarin voorzien. Wij hebben een groot aanbod aan woningen in Duivendrecht in zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen. En van dat aanbod in Duivendrecht helpen wij u graag aan een woning in uw woonwensen!

Bereikbaarheid Duivendrecht

Duivendrecht staat erom bekend, een uitstekend knooppunt te zijn voor het trein- en metroverkeer. Zo is vanaf Duivendrecht een goede bereikbaarheid naar de gebieden als Arena, het Amsterdam Business Park en Diemen. Door de aanloop van het Science Park heeft u vanaf Duivendrecht een uitstekende verbinding naar deze locatie.

Wonen in Duivendrecht

Tevens beschikt Duivendrecht over veel groen. Dit siert natuurlijk enorm als het gaat om een wandeling door uw eigen wijk. Duivendrecht staat ook bekend om het landelijk gebied genaamd: Groot en Klein Duivendrechtse polder.

Wij bieden verschillende soorten huurwoningen in Amstelveen, denk aan:

Voor een actueel aanbod van de woningen in Duivendrecht kunt u terecht op onze website. Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!