Rotsvast.nl

 

Huren in Rotterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Rotterdam Hillegersberg

Rotterdam is verdeeld in verschillende stadsdelen, waaronder Hillegersberg-Schiebroek.

Hillegersberg was een zelfstandige gemeente (dorp) totdat ze in het begin van de tweede wereldoorlog bij de gemeente Rotterdam werd gevoegd. Tot op heden noemen de bewoners het nog steeds “het dorp”. In de oude dorpskern bevind zich de Hillegondakerk en daarnaast de ruïne van het kasteel van Hillegersberg.

Hillegersberg heeft voor iedereen veel te bieden, zo is er de gezellige Bergse Dorpsstraat met mooie winkels en gezellige eetcafés. Vele toonaangevende merken zijn hier gevestigd, zoals Pauw, Artu Napoli, Tommy Hilfiger. Voor een dagje shoppen kunt u hier ook uitstekend terecht. Voor een gezellig hapje en drankje zijn er vele mogelijkheden, van eetcafé Van Eijk of Facet tot en met de restaurants Zotte, De Buren en Gaucho's. Bij de Italiaan La Salute komt geregeld de selectie van Feyenoord dineren.

Omdat Hillegersberg omgeven is door de Bergse Plassen en de Rotte zijn er ook uitstekende recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Denk maar eens aan Aegir, de zeilvereniging, Hockeyclub Rotterdam, Golfbaan De Hooge Rottedamse en Seve. Ook zijn er verschillende scoutinggroepen en iets verder in Bergschenhoek het outdoor ski- en skatecentrum. Plaswijckpark is favoriet bij jong en oud, dit park bestaat uit speelwijck, dierenwijck en wandelwijck. Zo is er voor iedereen binnen en buiten wat te doen. Qua onderwijs doet Hillegersberg het ook goed, zo zijn er o.a. the American International School of Rotterdam, Kindergarden en het Toorop middelbaaronderwijs.

Met de uitvalswegen A13 en A20, het vliegveld Rotterdam The Hague Airport en de diverse mogelijkheden van openbaar vervoer in de buurt maakt Hillegersberg zich erg geliefd.

In Rotterdam Hillegersberg  zijn vele expats gevestigd voor werk en tijdelijke projecten. Onderzoek onder expats heeft uitgewezen dat het huren van kwalitatieve appartementen en woningen de voorkeur heeft. Hiernaast is goede bereikbaarheid een must. Dit alles maakt het voor expats erg interessant om zich te vestigen in Rotterdam, aldus Michiel Kraaijeveld van Rotsvast.

Voor een goed en eerlijk advies voor het huren van een woning of appartement is Rotsvast de aangewezen partij in Rotterdam. Onze bekwame adviseurs helpen uw graag bij het vinden van een woning en behartigen uw belangen tot het uiterste.

Dit alles maakt Rotsvast DE vastgoedverhuurder van Rotterdam!

Voor meer informatie, neem contact op met ons kantoor, telefoonnummer: 010-4762323.