Rotsvast.nl

Eengezinswoning Veerstal, Gouda huren?

€1.449,00 p/mnd

Omschrijving

UNIEK WONEN IN HET OUDE SLUISHUIS NABIJ DE MUSEUMHAVEN TE GOUDA|

Aan de Veerstal 11 te Gouda vindt u deze ruime twee-onder-een-kapwoning welke u te huur wordt aangeboden voor 24 maanden.

Met een geweldige ligging in de binnenstad van Gouda en met uitzicht op de sluis vanuit uw achtertuin een uniek huurobject in de Goudse binnenstad!

De voordeur brengt u in de centrale hal met garderobe welke u toegang biedt tot de grote keuken (met bijkeuken), de woonkamer en trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer, gelegen aan de achterkant/zijkant van de woning is opvallend ruim en zeer licht door de grote raampartijen aan twee zijden van de kamer. De kamer wordt verwarmd door radiatoren maar de oude kolenkachel is nog altijd operationeel en voor de huurder die het leuk vindt prima te gebruiken om de kamer te verwarmen. Vanuit uw woonkamer heeft u uitzicht op de achtertuin met de daar achtergelegen sluis en ook op de groenstrook langs de dijk. Daarmee heeft deze woning een heerlijk rustige uitstraling.

De keuken, gelegen aan de voorzijde van het pand, is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, oven en afzuigkap. De bijkeuken is voorzien van meer dan voldoende ruimte en elektra punten voor extra apparaten zoals koel- vriescombinatie en een wasmachine. U vindt hier ook de C.V. ketel.

Op de 1e verdieping van het pand vindt u drie slaapkamers, stuk voor stuk opvallend ruim waarbij het goed te benoemen is dat de slaapkamer aan de voorzijde, momenteel ingericht als kantoor, is voorzien van ruim balkon. Ook op deze etage is de badkamer gerealiseerd, voorzien van ligbad met douche, wastafel en handdoekenradiator.

Op de bovenste etage vindt u nog een hele verdieping welke zich goed leent voor enig opslag. Het is geen woonverdieping en derhalve niet meegenomen in de vierkante meters van deze advertentie. Echter is het goed om te weten dat u de mogelijkheid heeft deze ruimte te gebruiken.

Aan de zijkant en achterzijde van het pand vindt u de ruime tuin, te betreden vanuit de bijkeuken. De zon schijnt tot laat in de middag op de achterzijde van het pand en dus kunt u zich hier heerlijk terugtrekken in de namiddag.

BIJZONDERHEDEN:

- Woning wordt u aangeboden voor een bepaalde tijd van 24 maanden
- Woning beschikt over een berging nabij de tuin, onder de brug
- Parkeren is mogelijk middels het aanvragen van een parkeervergunning
- Woning betreft een Rijksmonument

Interesse in deze woning? Neem dan contact op via ons kantoor Rotsvast Gouda!

Kenmerken

Ingangsdatum
01-09-2020
Totale huur
€1.449,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.449,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Gouda

Rotsvast Gouda
Bezoekadres
Veerstal 32
2801 RB Gouda
KvK-nr.64358763
BTW-nr.NL855631958B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00