Rotsvast.nl

Portiekwoning Korte Vest, Gouda huren?

Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
€1.300,00 p/mnd

Omschrijving

APPARTEMENT TE HUUR VOOR ONBEPAALDE TIJD OP CENTRALE LOCATIE CENTRUM GOUDA OP LOOPAFSTAND NS STATION

Op de bovenste verdieping van dit complex aan de Korte Vest te Gouda, uitkijkend over de Kleiwegbrug en de Kleiweg, vindt u dit ruime driekamerappartement welke u te huur wordt aangeboden voor onbepaalde tijd.

Via de centrale entree, welke u deelt met de bewoners op de eerste verdieping, vindt u de voordeur van dit appartement op de tweede verdieping van dit complex.

Via de voordeur betreedt u de kleine gang welke toegang biedt tot het gerenoveerde toilet, de badkamer en de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is zeer ruim en opvallend licht dankzij de grote raampartij aan de noordzijde van het pand, alsmede de grote dakramen. De keuze voor witte muren en een lichte vloer (Hongaarse punt) geven de kamer een moderne en frisse uitstraling. De grote, moderne keuken met schiereiland maken die uitstraling helemaal af. De keuken is voorzien van diverse losse- en inbouwapparatuur, te denken aan een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een oven. Het schiereiland biedt mogelijkheden om als bar gebruikt te worden.

Uitkijkend over de winkelstraat van Gouda vindt u twee ruime slaapkamers welke beide beschikken over een eigen balkon. De deuren naar de balkons beschikken over draai- en kiep mogelijkheden. Beide slaapkamers zijn voorzien van een airco installatie.

De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Het toilet is apart gerealiseerd en zoals eerder benoemd te bereiken via de gang.

Voor uw voordeur is een ruime kast te vinden alwaar de CV installatie, alsmede de aansluitingen voor wasmachine en droger te vinden zijn. Tevens vindt u hier een ruime trapkast (zie foto's voor nadere duiding) alwaar enige opslag mogelijk is.

BIJZONDERHEDEN:

  • Deze huurwoning wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 12 maanden
  • U betaalt een voorschot van €300,- per maand voor nutsvoorzieningen. Afrekening op basis van daadwerkelijk verbuik. In verband met het delen van de meters met het appartement op de eerste verdieping, afrekening op basis van 50% van het totale verbruik van het pand.
  • Deze huurwoning beschikt over een energielabel A
  • Deze huurwoning wordt u gestoffeerd aangeboden
  • Geen externe opslag behoudens eerder genoemde ruime trapkast
  • Op korte loopafstand van NS station, markt, parkeergarage Q-park Nieuwe Markt

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

  • Naam huurder(s)
  • Toelichting samenstelling gezelschap
  • Bruto jaarinkomen huurder(s)

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Rotsvast Gouda voor het maken van een afspraak!

Kenmerken

Ingangsdatum
01-07-2024
Totale huur
€1.300,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€2.000,-
Energielabel
A
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Gouda

Rotsvast Gouda
Bezoekadres
Turfmarkt 116
2801 HC Gouda
KvK-nr.64358763
BTW-nr.NL855631958B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00