Rotsvast.nl

Tussenverdieping Kazernestraat, Gouda huren?

Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
Verhuurd (onder voorbehoud)
€1.445,00 p/mnd

Omschrijving

LUXE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR IN VOORMALIG WINKELPAND V&D CENTRUM GOUDA

Aan de Kazernestraat/Agnietenstraat te Gouda vindt u dit prachtig gerenoveerde gebouw (zowel van binnen als van buiten) waar voormalig de V&D gevestigd was. Inmiddels is het pand rigoureus op de schop genomen en biedt deze ruimte aan onder andere 6 luxe afgewerkte appartementen op de eerste en tweede verdieping van dit complex.

Wilt u wonen in een luxe appartement op een zeer centrale locatie in Gouda? Lees dan verder!

Via de centrale entree, welke zich bevindt aan de Kazernestraat, betreedt u de centrale hal met bellenplateau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping van dit complex.

Op de tweede verdieping wordt u dit ruime appartement van maar liefst 90 m2 aangeboden. Via de voordeur betreedt u de centrale hal van de woning. Aan uw linkerhand vindt u de garderobe met tevens toegang tot het de CV- en wasruimte. Aan uw rechterhand het toilet met fonteintje, welke apart is gerealiseerd van de badkamer.
Indien u doorloopt vanuit de centrale hal betreedt u de ruime woonkamer. Met een lengte van bijna 10,5 meter een heerlijke ruimte waarin u voldoende mogelijkheden heeft tot het realiseren van een aparte zithoek en eethoek. Bij binnenkomst aan uw linkerhand vindt u de moderne en zeer complete keuken. Via de foto's kunt u een impressie vinden van de keukens welke geplaatst gaan worden. Zoals u kunt zien een zeer complete keuken met o.a. kookplaat, ingebouwde koel- vriescombinatie, vaatwasser, oven/magnetron en meer dan voldoende kastruimte. (apparatuur onder voorbehoud).

De woonkamer is zoals eerder benoemd opvallend ruim en licht. Het licht komt binnen via de grote raampartij aan de voorzijde van het pand, een Frans balkon met openslaande deuren (naar binnen) en twee kiepramen.

Een tweede hal, te betreden via de woonkamer, verbindt de woonkamer met de slaapkamer en de badkamer.

De slaapkamers is gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van een zeer ruime inloopkast. De slaapkamer is met ca 23 m2 zeer ruim en daarmee dus meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een ruime slaapkamer met een hoekje voor werkruimte, speelhoek, etc.

De badkamer wordt u in luxe uitvoering opgeleverd en zal voorzien zijn van een inloopdouche, twee wastafels en een handdoekenradiator. Door de stijlvolle kleurenkeuze van tegels en badmeubels een prachtige uitstraling, helemaal van deze tijd. Zie ook voor de badkamer de impressies bij deze advertentie.

Goed om te vermelden is dat verhuurder voornemens is om op het dak zonnepanelen te plaatsen waardoor uw woning energieneutraal/energieneutraler wordt. De besparing op uw energierekening is uiteraard meegenomen in de huurprijs.

AFMETINGEN BELANGRIJKSTE KAMERS:

Woonkamer: 10,35*4,10
Slaapkamer: 8,00*3,10 (inclusief inloopkast, exclusief klein deel hal van 1,60*2,70)

BIJZONDERHEDEN:

- Dit appartement wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 12 maanden
- In de bijlagen vindt u tevens enkele plattegronden. Bovenliggende omschrijving betreft appartement 5, type B
- Het complex beschikt over een gezamenlijk dakterras welke door alle bewoners gebruikt kan worden
- Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst welke terugleveren aan de woningen. Hierdoor zal uw energierekening bijzonder laag zijn
- Dit appartement wordt luxe afgewerkt met PVC vloer, wit geschilderde plafonds, muren in crèmekleur, hoge plint
- Dit appartement beschikt over een eigen berging, te betreden via de centrale hal van het complex en op dezelfde verdieping als uw voordeur. Deze berging is ca. 7 m2.
- Het complex beschikt niet over een lift. Verdiepingen zijn te bereiken via het centrale trappenhuis
- U betaalt servicekosten t.b.v. elektra- en schoonmaak gemeenschappelijke ruimte. Hoogte van de servicekosten wordt nader bepaald

Interesse in dit appartement, of een van de andere appartementen in dit complex? Neem dan voor vragen contact op via gouda@rotsvast.nl of via 0182-591900!

Kenmerken

Ingangsdatum
18-01-2021
Totale huur
€1.445,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.445,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Gouda

Rotsvast Gouda
Bezoekadres
Veerstal 32
2801 RB Gouda
KvK-nr.64358763
BTW-nr.NL855631958B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00