Rotsvast.nl

Portiekflat Meerwater, Eindhoven huren?

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
€1.850,00 p/mnd

Omschrijving

In Eindhoven wordt Meerzicht gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk Meerrijk, bestaande uit 24 bouwlagen met 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het epicentrum van de wijk en dichtbij alle voorzieningen.

Appartementen in woontoren
De appartementen variëren in grootte van ongeveer 79 tot 220 m² en hebben een ruim terras of balkon op het zuiden of westen en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Naar verwachting wordt toren Meerzicht in Oktober 2020 opgeleverd.

Appartement:
Het appartement dat wij aanbieden is voorzien van maar liefst 3 slaapkamer, ruime badkamer, apart toilet en eigen parkeerplaats. De totale oppervlakte is volgens opgaaf eigenaar een 110m2. Dit appartement is gelegen op de 6e etage en is ook nog voorzien van een balkon.

Het appartement wordt volledig gestoffeerd opgeleverd met door het hele appartement 60 bij 60 cm vloertegels, keuken v.v. apparatuur en nette stoffering/gordijnen.

Alles nieuw en instapklaar.

Schrijf u nu in op eindhoven@rotsvast.nl o.v.v. "nieuwbouw meerhoven" aangezien bezichtigingen nog maar beperkt mogelijk zijn.

Meerrijk
Meerrijk is het multifunctionele centrum van Meerhoven. Naast het winkelcentrum zijn in het gebied diverse maatschappelijke voorzieningen zoals onderwijs, kinderdagopvang en gezondheidszorg gevestigd. Tevens voor de zakelijke reiziger op zeer korte afstand van Eindhoven Airport.

Kenmerken

Ingangsdatum
01-10-2020
Totale huur
€1.850,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.850,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Eindhoven

Rotsvast Eindhoven
Bezoekadres
Willemstraat 14
5611 HD Eindhoven
KvK-nr.17087805
BTW-nr.NL 815697351.B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:45 tot 17:30 uur