Rotsvast.nl

Galerijflat Graaf Adolfstraat, Eindhoven huren?

Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
€1.780,00 p/mnd

Omschrijving

IDEAAL APPARTEMENT VOOR BEWONING DOOR EEN GEZIN MAAR EVENTUEEL OOK VOOR 2 COLLEGA'S (OPTIMALE PRIVACY VANWEGE DE IDEALE INDELING VAN HET APPARTEMENT EN HET FEIT DAT ER 2 BADKAMERS / DOUCHES ZIJN).

Zeer royaal (ca. 96 m2) geheel gemoderniseerd hoekappartement gesitueerd op de 3e etage. Het appartement is zeer centraal doch rustig gelegen op 05 minuten loopafstand van het stadscentrum, nabij diverse uitvalswegen en gunstig gesitueerd ten opzichte van de High Tech Campus. Parkeren is mogelijk voor het complex middels een parkeervergunning. Tevens beschikt het appartement over een privé berging gesitueerd op de begane grond. Vanwege de grote van het appartement is het voor diverse doelgroepen geschikt (single, stel, gezinnetje met kind of eventueel 2 collega's). Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd waardoor je als huurder meteen het appartement kan betrekken!

BEGANE GROND & BERGING:
Centrale, afgesloten entree met bellenplateau met videofoon en brievenbussen. Trapportaal en lift naar de appartementen en bergingen. Zeer ruime berging met verlichting en voldoende opbergruimte.

APPARTEMENT (3E VERDIEPING):
Entree appartement voorzien van intercom met videofoon en meterkast. Het appartement is multifunctioneel ingedeeld in een linker en rechtervleugel waardoor het ook zeer aantrekkelijk is voor bijvoorbeeld 2 collega's om het appartement te delen.

De linkervleugel bestaat uit een ruim woongedeelte met aangrenzende ruimte welke gebruikt kan worden als slaap- of studeerkamer. Het appartement heeft de beschikking over een tweetal badkamers. Badkamer 1 grenst aan het slaapgedeelte en is voorzien van een wastafel en douche. Tevens is het 1e balkon te bereiken wat aan de voorzijde is gesitueerd. Dit balkon is ruim van opzet en biedt een vrij uitzicht over het park. Het appartement heeft daarnaast nog een tweede balkon.

De rechtervleugel is voorzien van een mooi formaat kamer welke gebruikt kan worden als (2e) woon- of eetkamer. De ruimte is voorzien van een tweetal praktische inbouwkasten. Vanuit hier ook toegang tot het 2e balkon. Moderne keuken welke volledig is vernieuwd door de verhuurder en voorzien is van een keramische kookplaat, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Tevens beschikt de keuken over meer dan voldoende opbergmogelijkheden. Apart toilet. Badkamer 2 voorzien van douche. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een nis met wastafel.

Vanwege de praktische indeling, het grote aantal m2 woonoppervlakte en het feit dat dit appartement voorzien is van een tweetal badkamers maakt het uniek in zijn soort. Een bezichtiging geeft een goede indruk van de grote mogelijkheden van dit appartement.

De huurprijs is exclusief een vast bedrag voor de service- en stookkosten ter hoogte van € 290,00 per maand en exclusief water en elektra (huurder dient meters op eigen naam te nemen) en exclusief televisie/internetabonnement en gemeentelijke belastingen.

Minimale huurperiode: 12 maanden.

Kenmerken

Ingangsdatum
15-08-2024
Totale huur
€1.780,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€3.560,-
Energielabel
C
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Eindhoven

Rotsvast Eindhoven
Bezoekadres
Willemstraat 14
5611 HD Eindhoven
KvK-nr.17087805
BTW-nr.NL 815697351.B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Lunchpauze van 12.30 - 13.00 uur (ook de telefoon luncht).