Rotsvast.nl

Eengezinswoning Hellingpad, Dokkum huren?

Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
Archief
€1.490,00 p/mnd

Omschrijving

Rotsvast Noord-Nederland biedt voor bepaalde tijd te huur aan:
Fraaie, perfect onderhouden en volledig ingerichte en gemeubileerde authentieke eengezinswoning met atelierruimte/werkstudio, op toplocactie in Dokkum; de vestingstad van het Wad. De directe ligging aan de Centrale As, maakt Dokkum een bijzonder fijne plek om te wonen en werken op slechts 20/25 minuten rijden van Leeuwarden en Drachten.

Als kers op de taart beschikt deze prachtige stadswoning over een moestuin/voedselbos van bijna 2 hectare groot welke direct aan het water (Dockumer Ee) is gelegen. Dit unieke buitengebied is privé eigendom en wordt gedurende de huurperiode ter beschikking gestelt aan de huurder(s). Het perceel ligt op nog geen 10 minuten fietsafstand van de woning en is de ideale plek om bijv. in alle rust en privacy te recreëren; zwemmen, picknicken, wandelen en optimaal te genieten van deze prachtige omgeving.

Namens de eigenaresse zijn wij op zoek naar (een) huurder(s) die gedurende de huurperiode tevens zorg willen dragen voor een lieve, gemakkelijke en zindelijke kat (Olly, zie foto). Olly leeft een (zo goed als) zelfstandig leventje en wenst enkel dagelijks te worden gevoerd en verwacht vanzelfsprekend zo nu en dan de nodige liefde en aandacht.

Algemeen:
De woning ligt op een rustige locatie, vlakbij de prachtige historische binnenstad, en heeft alle noodzakelijke en gewenste voorzieningen zoals scholen, divers winkel- en boutique aanbod, wekelijkse markt, fijne restaurants & traitteurs, een theater, een zwembad en goede busverbindingen op loopafstand. Dokkum ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijderd van Lauwersoog en Holwerd; de opstapplaatsen van de veerboten naar Schiermonnikoog en Ameland. Het buitengebied welke gedurende de huurperiode i.c.m. de woning ter beschikking wordt gesteld betreft privé eigendom en heeft een voedselbosrand, moestuin, diverse fruit- en perenbomen en ligt zoals reeds aangegeven aan de Dockumer Ee. Het is een heerlijke plek welke de eigenaresse momenteel ter beschikking stelt voor dagrecreatie: picknicken, zwemmen, wandelen, genieten, etc. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere plek op: www.tlandjevandokkum.nl

Indeling:
Entree, hal met prachtige glazen deur en toegang tot de royale sfeervolle woonkamer met moderne open keuken. De benedenverdieping is zeer ruim van opzet en ingedeeld in een woonkamer, een speelhoek voor kinderen en een grote werk/atelierruimte. In het midden is aan de achterzijde de moderne, luxe keuken gestitueerd v.v. alle wenselijke apparatuur. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers van prettig formaat en een ruime, moderne badkamer v.v. ligbad, douche, toilet, designradiator en vaste wastafel. Op de overloop is bovendien veel vaste kastruimte beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Fraaie authentieke eengezinswoning in een modern jasje
- Volledig gemeubileerd en compleet ingericht
- Royale leefruimte op de begane grond bestaande uit: woonkamer, speelhoek én grote werk/atelierruimte
- Gelegen nabij alle wenselijke voorzieningen
- Te huur voor bepaalde tijd; max. 12 maanden
- Gedurende de huurperiode vrij toegang tot privé buitengebied aan het water waar men in alle rust, ruimte én privacy kan recreeren.
- Bovengenoemd buitengebied ligt op max. 10 (fiets)minuten van de woning
- Modern sanitair (keuken, badkamer)
- De woning zelf beschikt over een voor én achtertuin
- Ideaal voor expats en/of ter overbrugging
- Inschrijven op het adres is niet mogelijk

Financieel:
- Huur: €1295,- p/m (excl. nutsvoorzieningen)
- Servicekosten: €195,- p/m (o.a: stoffering, meubilering. etc)
- Borg: €1490,-

Bij interesse en/of voor meer informatie kan er vrijblijvend contact worden opgenomen met ons kantoor in Leeuwarden via:
T: +31(0)58 299 19 91
E: leeuwarden@rotsvast.nl
W: https://www.rotsvast.nl/

Onze voorwaarden zijn van toepassing

Kenmerken

Ingangsdatum
15-08-2023
Totale huur
€1.535,- p/mnd
Huur
€1.490,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
€45,- p/mnd
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.490,-
Energielabel
C
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Leeuwarden

Rotsvast Leeuwarden
Bezoekadres
Noorderweg 18
8911 ES Leeuwarden
KvK-nr.0208.90.47
BTW-nr.NL001474644B11
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10:00 – 18:00
Monday until Friday 10:00am – 18:00pm