Rotsvast.nl

Bovenwoning Wilhelminastraat, Breda huren?

Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
€2.150,00 p/mnd

Omschrijving

Bij 'ZUID BREDA' hebben we prachtige luxe appartementen om uw droom waar te maken. Het project ZUID BREDA heeft de allure van een hotelsuite! Het enige wat u moet doen is ontspannen, tot rust te komen en het leven te leiden dat u altijd hebt gedacht. Waar kunnen uw dromen u naartoe brengen? Dat moet u zelf ontdekken.

Door de combinatie van zichtbare lijnen, het strakke stucwerk, de robuuste balken en donkere tinten krijgt dit appartement een industriële doch warme uitstraling. Niet alleen om de constructie te verbeteren, maar ook om de uitstraling te upgraden naar de 21ste eeuw in een gebouw met de grandeur van vorige eeuw.

Dit luxueuze appartementencomplex 'ZUID BREDA' is gevestigd in de statige Wilhelminastraat; een unieke winkelstraat met een groot aanbod winkels en diverse restaurants. Voor ontbijt, koffie, lunch of borrel kunt u bijvoorbeeld terecht bij "Anne & Max'; een heerlijke plek om te vertoeven. Skins cosmetics heeft alles om u te verwennen op het gebied van cosmetica en huidverzorging. Alle winkels in de Wilhelminastraat bevinden zich in het midden- tot hoog segment en bieden daarom uitsluitend hoogwaardige producten aan.

Deze luxe is ook terug te vinden in het appartement. Door hoogwaardige afwerking (o.a. hoge, schitterend met ornamenten bewerkte plafonds, elektrisch bedienbare Velux raambekleding, zeer ruime regendouche, Nespresso koffiezet apparaat, volledig ingerichte keuken, luxe boxspring) en prachtige industriële meubels, behoort dit appartement in de top van het verhuuraanbod in Breda.
Huurprijs inclusief* is €2.300,00.

*Algemene schoonmaak appartement, gas, water, elektra, tv en internet.

Kenmerken

Ingangsdatum
01-09-2023
Totale huur
€2.150,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€2.300,-
Energielabel
A
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Breda

Rotsvast Breda
Bezoekadres
Academiesingel 40
4811 AC Breda
KvK-nr.85981834
BTW-nr.NL863816824B01
IBANNL15ABNA0601586336
BICABNANL2A
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00.
Donderdag koopavond op afspraak.
Zaterdag op afspraak.