Rotsvast.nl

 

Appartement verhuren in Eindhoven?

MEer info over woningVERHUUR

Appartement verhuren Eindhoven

Bent u eigenaar van een appartement en overweegt u om uw appartement te gaan verhuren? Rotsvast Eindhoven is continu opzoek naar geschikte appartementen in de regio Eindhoven voor haar huurders. U bent dan ook bij ons aan het juiste adres wanneer u besluit om uw appartement voor de verhuur aan te bieden.

Waarom uw appartement verhuren via Rotsvast Eindhoven?

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van zowel gestoffeerde als gemeubileerde appartementen. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit de expats welke al dan niet voor kortere of langere periode opzoek zijn naar huisvesting. Heeft u een appartement wat beschikbaar komt voor de verhuur dan kunnen wij ervoor zorgen dat het appartement snel en aan een betrouwbare huurder wordt verhuurd.

Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met alle appartementencomplexen in de regio Eindhoven. Wilt u uw appartement aanbieden voor de verhuur? Wij verhuren en beheren het onroerend goed van onze bestaande verhuurders op diverse locaties in Eindhoven en omstreken. Hierbij kunt u denken aan complexen zoals de Regent, Lichtstraat, Vestdijk Medina, Bomanshof, Abdijtuinen, Admirant.

Vanwege onze ervaring en expertise weten wij wat marktconforme huurprijzen zijn en kunnen wij uw appartement dan ook snel verhuren aan de juiste partij.

Wat heeft RotsVast u te bieden als verhuurder?

  • Service
  • Kwaliteit
  • (Juridische) expertise
  • Persoonlijke benadering
  • Selectie van de juiste kandidaten
  • Verificatie inkomensgegevens kandidaten
  • Beheer
  • Ervaring en uitgebreid netwerk

Vastgoedbeheer

U kunt het beheer van uw appartement gedurende de huurperiode uitbesteden aan onze beheermaatschappij EHV Vastgoedmanagement. Wilt u woonruimte verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende beslommeringen? Of verblijft u in het buitenland en u wilt u het beheer uit handen geven? Of u nu particulier bent met 1 pand of meerdere panden in uw portefeuille heeft, wij nemen het beheer graag van u over!

Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Mocht u voornemens zijn om uw appartement aan te bieden voor de verhuur neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij komen graag langs voor een intakegesprek bij uw appartement! Vul ons contactformulier in en dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.