Rotsvast.nl

Uw appartement verhuren in Den Bosch

Wilt u een appartement gaan verhuren in Den Bosch en omstreken? Het verhuren van een appartement kan een goede investering zijn waarmee u uw geld voor u laat werken. Of u nu een nieuwe verhuurder bent of al meer ervaring heeft, Rotsvast helpt u graag met het volledige proces om uw woning te verhuren.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Verhuren van een appartement in Den Bosch

Er komt veel kijken bij het verhuren van een appartement. U moet zorgen dat de woning in een goede staat is, dat u het appartement ook daadwerkelijk mag verhuren en dat u potentiële huurders kan bereiken. Rotsvast kan u met het volledige proces helpen en beschikt over een groot netwerk waardoor u snel uw woning kan verhuren in Den Bosch. Samen met u doorlopen we de stappen en brengen we in kaart wat er voor uw woning mogelijk is.

Appartement verhuren aan expats in Den Bosch

U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het appartement te verhuren aan expats. Zij werken vaak voor grote internationale bedrijven. Deze bedrijven zijn vaak ook bereid ook garant te staan voor tijdige betaling van de huur van de expats. Hierdoor profiteert u van een grotere betaalzekerheid wanneer u uw woning aan expats aan biedt.

Appartement verhuren via Rotsvast als uw verhuurmakelaar in Den Bosch

Rotsvast is gespecialiseerd in het verhuren aan expats in Den Bosch en omgeving, maar helpt u ook graag als u andere wensen heeft. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u gestoffeerde of gemeubileerde woningen via ons aan biedt.

Als u wenst gebruik te maken van de leegstandswet, kunnen we u daar ook bij helpen. De leegstandswet maakt het mogelijk om tijdelijk uw woning te huur te zetten voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld als u tijdelijk in het buitenland gaat wonen of dubbele maandlasten heeft.

Waarom uw appartement verhuren via Rotsvast?

  • Rotsvast heeft een groot netwerk, waardoor snel en efficiënt een huurder kan worden gevonden voor uw woning.
  • Wij screenen zorgvuldig, zodat u altijd een huurder heeft die aan uw wensen voldoet.
  • Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces, waardoor u niet voor verassingen komt te staan, ook op financieel en administratief gebied.
  • Wij kunnen ook uw vastgoed beheren, waardoor u ook na de verhuurbemiddeling ontzorgt wordt. Rotsvast biedt namelijk ook vastgoedbeheer aan in Den Bosch.

Proces bij verhuur van uw woning in Den Bosch

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek voor het verhuren van uw appartement

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we u meer kunnen vertellen over ons proces. Ook horen we graag van u wat uw wensen zijn en geven we u een huurprijsindicatie en meer informatie over het verhuren in Den Bosch.

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

Stap 2: Op zoek naar potentiële huurders in Den Bosch

Na het adviesgesprek plaatst Rotsvast de woning in het netwerk, zodat snel een geschikte huurder gevonden kan worden.

Stap 3: Bezichtiging met de potentiële huurder

Wanneer er geïnteresseerde huurders zijn gevonden, plant Rotsvast een bezichtiging in uw appartement. Bij deze bezichtigingen is een van onze verhuurmakelaars aanwezig. Wanneer er een of meerdere geïnteresseerde huurders zijn, worden ze gescreend en kunt u de voor u meest geschikte kandidaat kiezen.

Stap 4: Afwikkelen van de verhuur

Wanneer u en de gekozen kandidaat akkoord zijn, stellen wij voor u de huurovereenkomst op en faciliteren we de financiële afhandeling. Ook maken we een digitaal rapport op van de woning waarin de staat wordt vastgelegd, zodat er later geen discussie ontstaat.

Wilt u uw woning verhuren in regio Den Bosch via Rotsvast?

Wilt u uw appartement, huis of woning verhuren via Rotsvast in Den Bosch? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

NEEM DIRECT CONTACT OP