Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Haarlem?

BEKIJK ONS AANBOD

Appartement huren in Haarlem

Wilt u een appartement huren in Haarlem? Bij Rotsvast Haarlem bent u daarvoor aan het juiste adres! Met onze ervaring en kennis van de markt vindt u altijd een huurappartement dat bij u past. U bent daarbij verzekerd van een gedegen advies, maatwerk en persoonlijke begeleiding.

Soorten appartementen te huur in Haarlem

Rotsvast Haarlem bemiddelt in huurappartementen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt een appartement huren in Haarlem of in 1 van de omliggende gemeenten Heemstede, Vijfhuizen, Overveen, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Driehuis, Velsen en Velserbroek.

Wilt u een appartement huren tegen lage maandlasten of bent u op zoek naar een luxe huurappartement met meerdere slaapkamers, alles is mogelijk! Er is altijd wel een appartement in ons huuraanbod dat aansluit bij uw woonwensen.

Kale appartementen in Haarlem

Kale appartementen zijn appartementen die in principe kaal worden opgeleverd, dus zonder vloerbedekking (tapijt, laminaat of parket), gordijnen, behang, etc. U kunt deze appartementen dus nog helemaal naar uw eigen smaak inrichten, zodat u zich er helemaal thuis voelt.

Gestoffeerde appartementen in Haarlem

Bij een gestoffeerd appartement is er altijd wel een vorm van vloerbedekking en raamdecoratie aanwezig. U hoeft zich daar dus niet meer druk over te maken, dat is al geregeld. U kunt gewoon uw eigen meubilair meenemen en op die manier een eigen plekje maken van het appartement.

Gemeubileerde appartementen in Haarlem

Bij een gemeubileerd appartement is het huurappartement van alle gemakken voorzien. Dent u daarbij aan vloerbedekking en raamdecoratie, maar ook aan aan zaken als linnengoed, bestek, glaswerk, potten en pannen en een televisie- en internetabonnement. U kunt er dus direct gaan wonen.

Meer weten over een appartement huren in Haarlem?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een appartement huren in Haarlem, kunt u ook: