Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Eindhoven?

BEKIJK ONS AANBOD

Appartement huren in Eindhoven

Het is niet gemakkelijk om een geschikt appartement in Eindhoven te vinden. Rotsvast Eindhoven wil u daarom graag helpen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van huurappartementen in de regio Eindhoven.

Soorten appartementen te huur in Eindhoven

Wij hebben het grootste aanbod van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurappartementen gelegen in de diverse stadsdelen of in de omliggende dorpen. Zoekt u woonruimte nabij de High Tech Campus, de TU/e, ASML of het Flight Forum? Wij kunnen u van dienst zijn! Wij hebben diverse appartementen te huur in de complexen zoals De Regent, Lichtstraat, Vestdijk Medina, Lichttoren, Abdijtuinen en het Mignot & de Blockplein. Er zit dus altijd wel een appartement bij dat aansluit bij uw woonwensen of dat is gelegen in uw favoriete complex.

Gemeubileerd of gestoffeerd

De gemeubileerde appartementen zijn geheel instapklaar en voorzien van alle gemakken. Hierbij kunt u eveneens denken aan zaken als linnengoed, bestek, glaswerk, potten en pannen en een televisie- en internetabonnement. U hoeft dus alleen uw koffer met kleding en persoonlijke spullen mee te nemen en u kunt meteen het appartement betrekken. De minimale huurperiode bedraagt normaliter 3 kalendermaanden. Mocht u opzoek zijn naar een shortstay appartement (korter dan 3 kalendermaanden) dan hebben wij uiteraard ook hiervoor mogelijkheden.   

Een gestoffeerd appartement beschikt altijd over een vorm van vloerbedekking (tapijt, laminaat, parket), vaste verlichting en normaliter ook raamdecoratie. Een huurder kan zijn eigen meubilair meenemen en zodoende het appartement naar eigen smaak inrichten. De minimale huurperiode bedraagt normaal gesproken 12 kalendermaanden.

Meer weten over een appartement huren in Eindhoven?

Omdat alle medewerkers van Rotsvast Eindhoven over voldoende kennis en kunde beschikken zult u veel tijd en moeite besparen wanneer u gebruik maakt van onze diensten!

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een appartement huren in Eindhoven kunt u ook: