Rotsvast.nl

Nieuws

Valley Amsterdam

Door Rotsvast Amsterdam op 02-02-2021

 

Kenmerken

Gelegen op de Zuidas en aan de Beethovenstraat.

200 unieke huurappartementen van 55 tot meer dan 400 m2, met een inrichting van superieure kwaliteit en gericht op comfort.

Alle appartementen beschikken over een loggia, balkon of terras en zijn voorzien van hoge plafonds en veel glas.

Verschillende faciliteiten, zoals security, servicedesk, horeca, gym en zwembad (exclusief voor bewoners)

Indicatie oplevering tweede helft van 2021.

Het ontwerp is van architect Winy Maas van MVRDV. Het groen wordt ontworpen door Piet Oudolf

 

 

Meer luxe, meer uitstraling, meer veiligheid, meer comfort, meer voorzieningen en meer service. Dat is Valley, het meest prestigieuze nieuwe vastgoedproject van Nederland. Op een prominente plek aan de Amsterdamse Zuidas, op de kruising van de Beethovenstraat en de Gustav Mahlerlaan, krijgt woongenot letterlijk een nieuwe dimensie. Valley ontleent haar naam aan de gedurfde architectuur met tussen en gedeeltelijk over de gebouwen een prachtige stadse vallei met imposante trap- en waterpartijen. Innovatief, duurzaam en hoogwaardig. Kortom, Valley staat voor wonen, werken en recreëren met meerwaarde. Valley wordt in de tweede helft van 2021 opgeleverd en in de drie woontorens komen uitsluitend huurwoningen beschikbaar, in oppervlakten variërend van 55 mtot ruim 400 m2.

 

Architectonisch hoogstandje

De Zuidas is de laatste jaren  in hoog tempo getransformeerd naar een stadsdeel waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan. Valley combineert deze functies in een nu al spraakmakend gebouw. Met het monumentale atrium op de eerste verdieping als verbindende factor, worden het gebouw en de verschillende functies met elkaar verweven. Op de begane grond bevinden zich de hoogwaardig ingerichte entrees van de woontorens en de opgangen naar het Atrium met roltrappen en liften. De commerciële ruimten op de begane grond en gedeeltelijk 1e verdieping worden ingevuld met levendige horecavoorzieningen en tevens bevindt zich hier de entree van ruimte die zal worden ingevuld met een culturele functie.  Het hoogste punt van het gebouw moet worden ingevuld met een restaurant/skybar, passend bij de internationale dynamiek van Amsterdam.

Ongeëvenaard serviceniveau

Wonen 4.0 staat voor de overtreffende trap. Naast het luxueuze opleveringsniveau van de appartementen is bij Valley aan alle facetten van het woongenot gedacht. Een ondergrondse parkeergarage met voor alle bewoners de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren, 24/7 receptie, (camera)bewaking, een goed doordacht toegangscontrole systeem voor zowel de bewoners als de bezoekers en BringMe boxen zodat te allen tijde internet aankopen veilig kunnen worden afgeleverd zonder dat de bewoner thuis hoeft te zijn. Verder voorziet Valley in het optionele maar exclusieve gebruik voor de bewoners van een verwarmd zwembad en een gym (waarvoor separate abonnementen kunnen worden afgesloten), een interne fietsen berging met oplaadpunten, en natuurlijk de Valley bewoners App waar alle relevante informatie kan worden gedeeld en additionele diensten kunnen worden besteld.