Rotsvast.nl

Nieuws

6 tips voor het maximaliseren van winsten bij investeringen

Door Rotsvast Coöperatief op 10-05-2019

Een van de manieren om grote winsten te draaien in de onroerendgoedmarkt is door het doorverkopen van huizen. Net als bij elk ander investeringsproject, gaat het echter om veel werk en risico's. Het is belangrijk om dit zorgvuldig en met zoveel mogelijk kennis te benaderen.

Dus hoe verdient u precies geld door huizen te kopen, te renoveren en vervolgens te verkopen? Begin met het onthouden van deze tips!


Zorg ervoor dat u veel krediet of veel beleggingsgeld hebt

De belangrijkste tip achter het huizen kopen en verkopen is om een ​​relatief betaalbare woning te kopen, te renoveren, op te fleuren en het dan met winst te verkopen. Maar als u te weinig credit score hebt of als u niet genoeg geld hebt, dan kunt u dat investeringshuis niet kopen.
 
Controleer uw credit score voordat u iets doet. U kunt dit zonder kosten doen door een kredietrapport te verkrijgen. Als uw credit score of kasreserve niet zo goed is als zou moeten, is het raadzaam dat u zich eerst richt op het opbouwen van uw vermogen.

Investeer in standaard huizen

De woningmarkt biedt een breed scala aan opties in de vastgoed, van studio-appartementen tot eengezinswoningen tot huizen met 3 tot 5 slaapkamers. Hoe beslist u voor welke van deze u moet gaan?

Het antwoord op die vraag hangt af van uw kapitaal, ervaring in de industrie en heel veel marktonderzoek. Maar als u een beginner bent, is een goede aanpak om voor standaardhuizen te gaan omdat daar voldoende vraag naar is.

Een standaard huis met 3 tot 4 slaapkamers is geweldig voor een kleine tot middelgrote familie en heeft een instapmodel prijskaartje (dit kan variëren afhankelijk van de locatie). Het idee hier is om een ​​woning te vinden die u later makkelijk zult verkopen. Zorg er ook voor dat u een huis koopt en nog geld over hebt voor een eventuele een renovatie.

Zoek een winstgevende locatie of buurt

Een belangrijk ding waar u op moet letten bij het opknappen en verkopen van huizen, is dat u de waarde van een huis kunt verhogen, maar het zal moeilijker zijn om de buurt te verbeteren. Onderzoek daarom altijd de locaties van alle vastgoedbeleggingen die u overweegt om het rendement op uw investering te maximaliseren.
 
Een paar dingen die u moet controleren, zijn hoeveel uw gekozen woningtypes in het gebied verkopen en hoe snel ze van de markt worden gehaald. Het is ook een goed idee om locaties die bij u in de buurt zijn te kiezen als u nog een beginner bent. Op die manier kunt u makkelijker uw onderzoek doen.

Onderzoek en analyseer marktgegevens

Beoordeel uw opties zo zorgvuldig mogelijk. Doe goed onderzoek, verzamel alle belangrijke gegevens en neem weloverwogen beslissingen. Doe een analyse van risico's versus beloningen. Duik diep in de kosten van renovatie om dure verrassingen en fouten later te voorkomen.

Het is ook noodzakelijk om te profiteren van de woninginspectiediensten. Wanneer u een huis koopt om door te verkopen, zou het alleen kleine upgrades nodig hebben om de winst te maximaliseren. Een huisinspectie kan potentiële geldmijnen blootleggen die verborgen zijn achter de muren of onder de kelder. 

U moet ook onderzoek doen naar markttrends. Bekijk welke upgrades de moeite waard zijn om geld in te stoppen. Bekijk ook goed wat er gaat veranderen in jouw buurt. Zullen er bijvoorbeeld nieuwe constructies in het gebied zijn die de waarde van uw vastgoedbeleggingen verhogen of misschien verlagen?

Door naar deze zaken te kijken, zult u zich meer bewust zijn van waar u aan begint.

Koop en renoveer het huis met de hulp van een uitstekend team

Met het doorverkopen gaat het allemaal om werken met de juiste mensen. Misschien kunt u zelf uw marktonderzoek doen. Maar zodra u begint met het kopen van een vastgoedbelegging, moet u met andere professionals samenwerken. Wees voorbereid op het omgaan met makelaars, advocaten en huisinspecteurs.

En als u eenmaal klaar bent om met de renovatie te beginnen, moet u een geweldige aannemer en aannemers vinden. Dus, zoek het perfecte team voor jou. Zorg ervoor dat u een professional vindt met wie u besluit samen te werken. Bekijk hun portfolio en kijk wat hun vroegere klanten over hen zeggen. Door ervoor te zorgen dat u met een goed team werkt, minimaliseert u ongewenste stress en uitgaven.

Verkoop uw belegging zo snel mogelijk

Hoe langer uw vastgoedbelegging op de markt blijft, hoe duurder het voor u wordt. U moet immers de onderhouds- en energierekening betalen wanneer deze nog onder uw naam staat. Dus, nogmaals, werk samen met een makelaar en zelfs een professional om uw gerenoveerde huis zo effectief mogelijk in de markt te zetten. Een snelle verkoop zou op dit moment uw primaire doel moeten zijn voor maximale winst.

Rotsvast is ervaren in de vastgoedbranche en begeleidt beleggers al ruim 25 jaar. Dankzij onze ervaring, expertise en het inschakelen van ons netwerk kunnen wij onze klanten voorzien van de beste integrale vastgoedoplossingen. We maken graag kennis met u middels een vrijblijvend informatiegesprek. Geïnteresseerd in vastgoedbegeleiding? Bekijk onze pagina ‘Beleggen in vastgoed’ of neem direct contact met ons op voor meer informatie.