Rotsvast.nl

 

Woning verhuren in Eindhoven?

MEer info over woningVERHUUR

Eigen woning verhuren Eindhoven

Bent u eigenaar van een koopwoning en overweegt u om uw woning te gaan verhuren? Rotsvast Eindhoven is de specialist op het gebied van het tijdelijk al dan niet permanent verhuren van uw woning. Heeft u een woning die u gestoffeerd of juist volledig gemeubileerd wilt aanbieden voor de verhuur? U bent bij Rotsvast Eindhoven aan het juiste adres voor het snel en betrouwbaar vinden van een geschikte huurder voor uw woning.

Waarom uw woning verhuren via Rotsvast Eindhoven?

Rotsvast Eindhoven is al meer dan 20 jaar uw verhuurmakelaar in de regio Eindhoven. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het verhuren van woningen aan expats welke al dan niet voor kortere of langere periode opzoek zijn naar huisvesting. Heeft u 1 woning welke u wilt aanbieden voor de verhuur of bent u een vastgoedbelegger met een grotere vastgoedportefeuille u bent bij ons aan het juiste adres.

Wat heeft RotsVast u te bieden als verhuurder?

  • Service
  • Kwaliteit
  • (Juridische) expertise
  • Persoonlijke benadering
  • Selectie van de juiste kandidaten
  • Verificatie inkomensgegevens kandidaten
  • Beheer
  • Ervaring en uitgebreid netwerk

Beheer

U kunt het beheer van uw woning gedurende de huurperiode uitbesteden aan onze beheermaatschappij EHV Vastgoedmanagement. Wilt u woonruimte verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende beslommeringen? Of verblijft u in het buitenland en u wilt u het beheer uit handen geven? Of u nu particulier bent met 1 pand of meerdere panden in uw portefeuille heeft, wij nemen het beheer graag van u over!

Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Overweegt u om uw woning aan te bieden voor de verhuur en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij komen graag langs bij uw woning om de mogelijkheden te bespreken en u advies te geven inzake de mogelijkheden qua verhuur. Tevens kunnen wij aangeven wat op dat moment een reële huurprijs is voor uw woning in de huidige markt. Neem via het formulier contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak!