Woning verhuren Den Haag

Wilt u zorgeloos en professioneel uw woonruimte verhuren in Den Haag?

Persoonlijk, toegewijd contactpersoon

(internationale)
expat verhuur

Lokale & regionale
expertise

Woningverhuur door Rotsvast Den Haag

Rotsvast Den Haag is al meer dan 30 jaar dé verhuurmakelaar in de stad Den Haag en omstreken. Met ons ervaren team zijn wij volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de lokale en regionale woningmarkt. Bovendien zijn wij onderdeel van de landelijke coöperatie Rotsvast.

Wij zijn uw partner voor professioneel en zorgeloos verhuur van alle soorten woonruimten zoals koophuizen, appartementen, kamers, villa’s of woningcomplexen voor particulier verhuur en verhuur aan expats.

Onze kracht? U een zorgeloze en transparante ervaring faciliteren.

Persoonlijk en toegewijd

Het verhuren van uw woning is een belangrijke stap die zorgvuldig moet worden genomen. Bij Rotsvast Den Haag investeren wij graag de nodige tijd om u persoonlijk te begeleiden gedurende het hele verhuurproces. Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt zijn daarbij de kern binnen onze organisatie. Ons toegwijde team in Den Haag staat klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden. Samen met u streven wij ernaar de perfecte huurder te vinden voor uw woning(en).

Z

Ruim 7 jaar VBO-gecertificeerde makelaardij

Z

Gespecialiseerd in de lokale en regionale woningmarkt in Den Haag

Z

Uitgebreide screening van potentiële huurder met onze screeningstool Properize

Team Rotsvast Den Haag

Onze beoordelingen

Lees hier wat anderen zeggen over de service van Rotsvast Den Haag

Team Rotsvast Den Haag

Verhuur aan expats

Wilt u uw woning(en) graag verhuren aan expats? Als verhuurmakelaar is Rotsvast Den Haag gespecialiseerd in expat verhuur in Den Haag en helpen wij u om uw huis te verhuren aan expats.

Expats vormen een interessante doelgroep voor u als verhuurder, mede omdat ze na verloop van tijd weer vertrekken. Vooral in situaties waarbij een verhuurder tijdelijk over twee woningen beschikt, is het verhuren aan een expat een aantrekkelijke mogelijkheid.

Z

Sterke groei aan expats in Den Haag

Z

Betrouwbare internationale huurders

Z

Jarenlange samenwerking internationale bedrijven

Het verhuurproces

Laat ons toegewijde team u helpen bij het verhuren van uw woonruimte(s) en profiteer van onze persoonlijke aanpak. Wij staan klaar om u te helpen. Bekijk hieronder de stappen van ons verhuurproces:
Z

Vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek

Z

Intake van woonruimte en inrichten (online) etaleren

Z
Uw woonruimte(s) aangeboden via ons platform, Funda, Pararius en Expat Rentals
Z

Bezichtiging en uitgebreide screening van potentiële huurder

Z

Akkoord, afhandeling huurovereenkomst en digitaal incheckrapport

Z

Digitaal ondertekenen en scannen van documenten via Stiply

Het Vrije Veld

Het Vrije Veld is een nieuwbouw woningproject bestaande uit 72 energie neutrale koop appartementen (EPC = 0,00) met parkeerplaatsen. De bouwlocatie voor dit project was het Wateringse Veld in Den Haag.

Junoblok

Op deze locatie in de “Binckhorst” heeft Rotsvast Den Haag 75 gemeubileerde studio’s, lofts, 1-2-3 slaapkamer appartementen aangeboden van ca. 35 m² volledig gemeubileerd en luxe ingericht.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze projecten. Benieuwd naar meer projecten van Rotsvast? Bekijk hier meer!

Meer informatie?

Overweegt u om één of meer woningen via Rotsvast Den Haag te verhuren? Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier. Wij helpen u graag!

Download de brochure

Anna Paulownastraat 46
2518 BG Den Haag

Aanvraag kennismakingsgesprek