Rotsvast.nl

 

Woning huren in Roosendaal?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurwoning in Roosendaal

De gemeente Roosendaal bestaat uit een aantal dorpen namelijk Roosendaal, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten en Wouwse Plantage. In deze gemeente Roosendaal wonen ongeveer 77.000 inwoners. Het huurwoning aanbod van Rotsvast bestaat in de deze gemeente uit diverse appartementen en eengezinswoningen. Roosendaal is gelegen tussen de steden Etten-Leur en Bergen op Zoom vlakbij de autosnelweg A58 richting Vlissingen en Breda.

U wilt een huis huren in Roosendaal? U heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven bij een woningbouwvereniging, waar over het algemeen een wachtlijst geldt, of u kunt in de vrije sector een huis huren, zonder wachtlijst en vaak op betere locaties. Het zelf vinden van een geschikte woning kan lastig zijn, bezichtigingen kosten veel tijd en u heeft met veel verschillende mensen te maken. Dan is het nuttig Rotsvast Breda in te schakelen.

U geeft aan ons aan wat u zoekt, in welke prijsklasse en in welke omgeving u wilt wonen. Ook van belang zijn de gewenste grootte van de woning, wel of geen buiten, de etage, winkels en scholen in de buurt, kaal, gestoffeerd of gemeubileerd etc.

Wij maken vervolgens een voorselectie en voor de woningen waar uw interesse naar uit gaat plannen we de daadwerkelijke bezichtigingsronde in. Wij werken bovendien samen met vele collega’s en beschikken daarom over een zeer ruim aanbod van huurwoningen in alle prijsklassen.

Meer weten over het huren van een huis in Roosendaal?

Rotsvast Breda, met woningaanbod in West-Brabant, heeft in de afgelopen jaren vele tevreden huurders aan een huurhuis in Roosendaal geholpen.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!