Rotsvast.nl

 

Woning verhuren in Vlissingen?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij betekenen voor u als verhuurder?

Binnen Vlissingen en omstreken verhuren en beheren wij diverse woonhuizen. In Vlissingen staan wij, van Rotsvast Vlissingen goed bekend. Wij beschikken dan ook over een ruim netwerk van kandidaten. 

Hoe gaan we te werk bij het verhuren van uw woning?

Om de kandidaten direct een compleet beeld van uw woning te bieden, plaatsen wij uw woning inclusief foto's op onze website.Woonhuizen zijn erg in trek bij gezinnen. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw woning

Voor de verhuur van uw woonruimte, hebben wij een duidelijke set eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Huurders worden geselecteerd op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Daarnaast letten wij op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Naast de verhuur van uw woning, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen. Vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.