Rotsvast.nl

 

Huis verhuren in Maastricht

Vraag de gratis brochure aan

Huis verhuren in Maastricht via Rotsvast

Wilt u uw huis verhuren in Maastricht of omgeving? Rotsvast is de verhuurmakelaar voor het verhuren van uw woonhuis. Het is zowel mogelijk om uw huis tijdelijk te verhuren als voor een langere periode. Wij helpen u niet alleen bij het vinden van een geschikte kandidaat, wij kunnen u ook ondersteunen bij het beheer van het huis.

Hoe wilt u uw koophuis verhuren?

Er zijn verschillende verhuurconstructies voor u als verhuurder beschikbaar. Rotsvast is een allround verhuurmakelaar welke alle vormen van verhuur en beheer aanbied. Dit zijn de verschillende verhuuropties:

 1. Rotsvast helpt u enkel bij het vinden van een huurder (u verzorgt zelf het vastgoedbeheer)
 2. Rotsvast helpt u bij het vinden van een huurder en verzorgt het vastgoedbeheer
 3. U heeft zelf een huurder gevonden maar laat het vastgoedbeheer aan Rotsvast over

Verhuren via Rotsvast

Voor professionele verhuur is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

 • Grootste landelijke verhuurmakelaar met meer dan 30 jaar ervaring
 • Lokale kantoren gespecialiseerd in de lokale markt
 • Zorgvuldige screening van potentiële huurders
 • Vrijblijvend adviesgesprek over de verhuur van uw huis
 • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
 • Plannen van voorstelafspraak tussen huurder en verhuurder
 • Verzorgen van de huurovereenkomst, sleuteloverdracht en financiële afhandeling
 • Optioneel: vastgoedbeheer (technisch, commercieel, administratief en financieel beheer van de woning)

Verhuur uw huis in 4 stappen

Een huis verhuren via Rotsvast verloopt als volgt:

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met u over de verhuur van uw huis. Hierbij lichten wij onze werkwijze en visie toe als verhuurmakelaar. Daarnaast geven we advies over een huurprijsindicatie en informatie over de verhuurmarkt in het algemeen.

Stap 2: Plaatsen van een advertentie

Vervolgens plaatsen wij een verhuuradvertentie van uw huurhuis op onze website. Deze advertentie verspreiden we vervolgens binnen ons netwerk. Zo komt de verhuuradvertentie ook op een tal van andere websites te staan zoals pararius.nl en expatrentals.com. Op deze manier gaan we opzoek naar een geschikte huurder.

Stap 3: Bezichtiging en screening potentiële huurder

Zodra we een geïnteresseerde huurder voor uw huis hebben gevonden, plannen wij een bezichtigingsafspraak met één van onze verhuurmakelaars. Daarnaast beoordelen we de gegevens van de potentiële huurder. Indien positief, nemen wij contact met u op om de kandidaat-huurder te ontmoeten en de verhuurvoorwaarden te bespreken.

Stap 4: Afhandeling

Zodra u akkoord geeft voor het verhuren van uw huis, stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen we voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Daarnaast maken wij een digitaal incheckrapport met foto’s zodat de status van uw woning voor verhuur is vastgelegd.

Optioneel: Beheer van uw huis

Na het verhuren van uw huis dient u als verhuurder de woning te beheren. U bent nu namelijk verantwoordelijk voor het technische, administratieve, commerciële en financiële beheer. Wilt u echter compleet ontzorgt worden bij de verhuur van uw woning? Laat dan het vastgoedbeheer via Rotsvast lopen. U heeft dan geen omkijken meer naar de woning en ontvangt iedere maand de huur.

Uw huis in Maastricht verhuren?

Heeft u interesse om uw huis door Rotsvast te laten verhuren? Vul dan ons contactformulier en vraag direct de brochure aan.