Rotsvast.nl

 

Kamer verhuren in Gouda?

Vraag de gratis brochure aan

Wat kunnen wij betekenen voor u als verhuurder?

Bij ons is het mogelijk om diverse kamers te huren, zowel voor studenten als voor werkende kandidaten. De kamers worden in diverse soorten en maten verhuurd. Van een kamer met een eigen douche en toilet tot een kamer waarbij dit word gedeeld met een aantal medebewoners.

Hoe gaan wij te werk om uw kamer te verhuren?

Via de universiteit en hogescholen staat Rotsvast Gouda goed bekend onder studenten. Daarbij hebben wij een ruim netwerk van kandidaten, wij verhuren de verschillende kamers daarom snel. Om kandidaten direct een compleet beeld te geven, plaatsen wij uw kamer inclusief foto's op onze website. Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw kamer

U, als eigenaar kiest zelf of u de kamer wilt verhuren aan studenten of aan werkende kandidaten. Voor de verhuur van kamers hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Als voordeel, voor u als eigenaar, verzorgen wij de complete en kritische kanditatenselectie. Hier zijn voor u, als eigenaar, geen kosten verbonden. Wij verzorgen de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast de verhuur van uw kamer(s), kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.