Rotsvast.nl

 

Verhuren in Haarlem?

MEER INFO OVER WONINGVERHUUR

Verhuren in Haarlem

Heeft u een of meerdere woningen die u wilt verhuren in Haarlem en omgeving, maar heeft u niet de tijd of kennis om dit in eigen beheer te doen? Bij Rotsvast Haarlem bent u dan aan het juiste adres. Met onze ervaring, kennis van de markt en ons netwerk vinden wij de juiste match tussen huurder en verhuurder. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen dat er altijd een passende huurder in uw woning verblijft.

Rotsvast Haarlem bemiddelt in woningen, appartementen, studio’s en villa’s. Zowel kaal als gemeubileerd als ongemeubileerd. In Haarlem, Heemstede, Vijfhuizen, Overveen, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Driehuis, Velsen en Velserbroek.

Hoe gaat verhuren in zijn werk?

  • Na een eerste vrijblijvend adviesgesprek over het verhuren van uw woning, bekijken we samen met u de woning die u wilt verhuren.
  • Er vindt een uitgebreide opname plaats waar we ook professionele foto’s van uw woning maken en advies geven hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor eventuele huurders.
  • Samen met u bespreken we het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract en de huurprijs.
  • Daarna contacteren we ons netwerk van zowel bedrijven, expats als particulieren en brengen uw woning onder de aandacht.
  • Ook wordt uw woning aangeboden op onze website met een aantrekkelijke omschrijving en foto’s.
  • Bij interesse leggen we het profiel van de huurder aan u voor en volgt er een bezichtiging. Bezichtigingen worden door ons begeleid.
  • Daarna volgt het opmaken van het huurcontract, wat we u uiteraard ook uit handen nemen, en kan over worden gegaan tot het tekenen van het contract.
  • Indien u dit wenst, kan Rotsvast Haarlem zowel het technisch beheer als ook het financieel-administratief beheer voor u uit handen nemen.

Meer weten over het verhuren van woningen in Haarlem?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!