Rotsvast.nl

 

Vastgoedbeheer in Utrecht?

Onroerend goed beheer in Utrecht: kies voor de kennis en expertise van Rotsvast Utrecht

Naast het verhuren van woonruimtes behoort ook vastgoedbeheer - het beheer van woningen en bedrijfsruimtes - tot onze kernactiviteiten. Iedere eigenaar van onroerend goed kan het financieel en technisch beheer uitbesteden aan Rotsvast Utrecht.

Wij nemen u graag alle taken die bij het verhuren van uw woningen en/of bedrijfsruimten komen kijken uit handen. Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle communicatie die bij de verhuur komt kijken, het incasseren van de huursom, het zorgen dat de administratie op orde is en het onderhoud van de panden.

Goed vastgoedbeheer begint bij een goede selectie van de huurders. Deze worden door ons zorgvuldig gescreend, zodat u er zeker van kunt zijn dat er niet zomaar iemand uw onroerend goed betrekt.

Betaling van de huur van de woonruimte

De huur van de woon- of bedrijfsruimte wordt maandelijks tijdig geïnd door Rotsvast Utrecht en zal naar uw rekening worden overgemaakt. Daarbij ontvangt u altijd een actueel betalingsoverzicht voor uw administratie.

We zullen er tevens op toezien dat de huur door de huurder altijd tijdig wordt betaald. Bij huurschuld sturen we direct een herinnering. Indien de huurachterstand meer dan 2 maanden bestrijkt zal door de Rotsvast Utrecht een incassobureau worden ingeschakeld.

Administratie - huurverhoging

Ook over het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen hoeft u zich geen zorgen te maken, hiervoor zorgen wij. Ook het maken van eindafrekeningen behoort tot onze taken. Tevens kunnen wij voor de huurders van bedrijven die daarom vragen een factuur verzorgen, wat voor  u als particuliere verhuurder niet mogelijk is.

Opnieuw verhuren van uw huurwoning

Indien de woning vrijkomt, zegt de huurder (met opzegtermijn) bij ons op en zoeken we direct een nieuwe huurder. U woon- of bedrijfsruimte zal dus nooit (lang) leegstaan.

Inspectie huurwoningen

Bij iedere begin- en eindcontrole van een woning is 1 van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen voor een inspectierapport van de actuele toestand van het gehuurde. Aan de hand hiervan wordt de waarborgsom al dan niet aan de huurder geretourneerd.

Onderhoud en klachten huurders

Over eventuele klachten van huurders aangaande het onderhoud of andere zaken hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Deze worden door  Rotsvast snel en vakkundig afgehandeld. Voor calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar.

Kosten onroerend goed beheer

De kosten voor het beheren van uw onroerend goed zijn afhankelijk van wat voor dienstenpakket u kiest en welke zaken u allemaal wilt onderbrengen bij Rotsvast. Wij kunnen al u alles uit handen nemen, zodat u geen omkijken heeft naar uw onroerend goed en erop kunt vertrouwen dan de verhuur gewoon doorgaat. Vraag naar onze mogelijkheden!

Meer weten over de mogelijkheden van vastgoedbeheer?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast onroerend goed beheer in Utrecht kunt u ook: