Rotsvast.nl

 

Beheer in Rotterdam?

MEer info over vastgoedbeheer

Beheer in Rotterdam

Wilt u uw woning zorgeloos verhuren? Dat kan, via Rotsvast Rotterdam. Wij bieden de mogelijkheid om zowel een passende huurder voor uw huurwoning te vinden, als uw woning te blijven beheren nadat de huurovereenkomst is ondertekend.

Welke beheermogelijkheden biedt Rotsvast Rotterdam?

Financieel en administratief beheer

Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning financieel te beheren. Dit houdt in dat wij de maandelijkse huurincasso voor u regelen en voor eventuele bijkomende financiële afhandelingen zorgen. Zo kunnen wij de maandelijkse huurbetalingen goed in de gaten houden en huurachterstanden tijdig signaleren. Bij te late huurbetaling verzorgen wij het verzenden van aanmaningen en indien dit nodig blijkt te zijn zullen wij tijdig een gerechtsdeurwaarder inschakelen om verdere achterstanden zoveel mogelijk te beperken.

Tevens verzorgd Rotsvast Rotterdam de huurverhoging en de aankondiging hiervan richting uw huurders.

Volledig beheer: financieel/administratief beheer & technisch onderhoud

Boven het financieel/administratief beheer kunnen wij ook het technisch onderhoud aan uw woning verzorgen. Rotsvast is dan aanspreekpunt voor uw huurder bij alle vragen en problemen die zich kunnen voordoen tijdens de huurperiode. Alle technische mankementen zullen aan ons worden gemeld en door ons in behandeling worden genomen.

Daarnaast doen wij begin- en eindinspecties bij bewonerswisselingen zodat eventuele schades die voor of tijdens de huurperiode zijn ontstaan gesignaleerd en verholpen kunnen worden.

Uw huis laten beheren door Rotsvast Rotterdam?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast beheer in Rotterdam bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: