Rotsvast.nl

Beheer Breda

U wilt uw woning verhuren. Maar u heeft geen zin in de technische en financieel-administratieve rompslomp. Bij Rotsvast Breda bent u aan het juiste adres voor het verhuren én het beheer van uw woning. Met onze ervaring, kennis van de markt en ons netwerk vinden wij de juiste match tussen huurder en verhuurder. U bent daarbij verzekerd van een gedegen advies, maatwerk en persoonlijke begeleiding. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technisch en financieel-administratieve beheer van uw woning.

Rotsvast Breda bemiddelt in woningen, appartementen, (studenten) kamers, studio’s en villa’s. Zowel gemeubileerd als ongemeubileerd. In Breda, Prinsenbeek, Ulvenhout, Teteringen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten Leur, Bavel en Oosterhout.

Hoe gaat verhuur en beheer in zijn werk?

  • Na een eerste vrijblijvend adviesgesprek over het verhuren en beheren van uw woning, bekijken we samen met u de woning die u wilt verhuren
  • Er vindt een uitgebreide opname plaats waar we ook professionele foto’s van uw woning maken en advies geven hoe u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken voor eventuele huurders.
  • Samen met u bespreken we het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract, de huurprijs en het technisch en financieel-administratieve beheer van de woning.
  • Daarna contacteren we ons netwerk van zowel bedrijven, expats als particulieren en brengen uw woning onder de aandacht.
  • Ook wordt uw woning aangeboden op onze eigen snelle en professionele website maar ook op sites als Pararius, Expatrentals, Jaap en Huislijn met een aantrekkelijke omschrijving en foto’s.
  • Bij interesse leggen we het profiel van de huurder aan u voor en volgt er een bezichtiging. Bezichtigingen worden door ons begeleid.
  • Daarna volgt het opmaken van het huurcontract en kan over worden gegaan tot het tekenen van het contract.
  • Tijdens de huurperiode nemen wij het technisch en financieel-administratieve beheer van u over. En dat is wel zo’n lekker gevoel!

Rotsvast: het betrouwbare adres voor het verhuren en beheren van uw woning in Breda!

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!