Bax Vastgoedontwikkeling uit Etten-Leur heeft een bijzonder vastgoedproject ontwikkeld onder de naam T63. “T63 is een veelzijdig studentenhuisvestingsproject met 219 studio’s aan de Tramsingel in Breda. T63 is een inspirerend en slim doordacht woonconcept met flexibele indelingen en voorzieningen die passen bij de behoeften van de student van nu”, aldus Theo Bax (initiatiefnemer van T63). Waarop Douwe Weerstra van Rotsvast Breda aanvult: “Wonen, studeren, relaxen en gezelligheid komen bij elkaar bij T63 op een centrale studentenplek in de stad, nabij de Hogescholen, winkels, uitgaanscentrum, binnenstad en Centraal Station. Alles in minder dan een kwartier fietsen”.

“De studio’s zijn verdeeld in drie typen, allen met een eigen keuken. Voor de veiligheid is er cameratoezicht in de centrale ruimten en een elektronisch toegangssysteem. Verder zijn er 2 liften en zijn er diverse flex- en relaxplekken. Werkelijk aan alles is gedacht, er is een huismeester voor servicevragen en zelfs een compleet verzorgde binnentuin. Het kleurrijke pand van T63 is een opvallende smaakmaker aan de Bredase Tramsingel”, aldus Pim Bax, vastgoedmanager en zoon van Theo Bax.

Woningverhuur aan studenten

“Alle units zijn reeds verhuurd en daar mogen we trots op zijn. Verhuur aan studenten heeft uiteraard specifieke kennis en knowhow nodig. De behoeften zijn anders dan bijvoorbeeld bij het huren van een woonhuis, maar ook financieel en juridisch zijn er vele haken en ogen”, aldus Dennis van Tol van Bax Vastgoedontwikkeling. “Per januari is Dennis van Tol aangetreden, mede vanwege de groei van het bedrijf”, geeft Theo Bax aan.

Locatie, locatie, locatie

“Dat is misschien wel één van de belangrijkste kreten van iedere vastgoedprofessional. Ieder goed vastgoedproject moet een doordachte locatie hebben en ook hier is goed over nagedacht”, aldus Douwe Weerstra, eigenaar van Rotsvast Breda. “T63 grenst aan de zogenoemde Triple-O zone, aan de westkant van het stadscentrum. Dit voormalig bedrijfsterrein is volgens de laatste stedenbouwkundige inzichten ontwikkeld. Diverse innoverende bedrijven, starters en organisaties zijn er al neergestreken”, aldus Dennis van Tol. “T63 studentenhuisvesting en de dynamiek die de studenten meebrengen, sluiten naadloos aan bij dit nieuwe, hippe stadskwartier” vult Douwe Weerstra aan.

Samenwerken

“Rotsvast is gespecialiseerd in woningverhuur, vastgoedbeheer en actief vastgoedmanagement. Zeker als het gaat om zowel financieel, commercieel als technisch beheer van onroerend goed”, aldus Douwe Weerstra. “Eén van de redenen voor mij persoonlijk om me actief bezig te houden met vastgoed ontwikkelprojecten vanuit kantoor Breda is dat wij op deze wijze van begin tot eind kunnen meedenken om de ultieme meerwaarde voor de klant te behalen en zelf medeverantwoordelijk te zijn voor het rendement. Het mes snijdt aan twee kanten, mee ontwikkelen en mee verdienen. “Door vele jaren ervaring in de regio van Breda met studenten vanuit Bax Vastgoedontwikkeling en Rotsvast Breda, maar ook vanuit andere regio’s door andere Rotsvast kantoren is enorm veel kennis en ervaring voorhanden. Ook op dit gebied is werkelijk aan alles gedacht bij het project T63”, aldus Douwe Weerstra.

Rotsvast vestiging Breda

De heer Douwe Weerstra
Academiesingel 40
4811 AC Breda
T: 076-5220565

Bax Vastgoedontwikkeling

Bisschopsmolenstraat 90
4876 AP Etten-Leur
T: 076 503 4534

Neem voor meer informatie over nieuwe projecten contact op met Bax Vastgoedontwikkeling en Rotsvast Breda. Bekijk ook www.t63.nl voor meer informatie over T63.