Rotsvast.nl

 

Luxe appartement huren Eindhoven?

BEKIJK ONS AANBOD

Luxe appartement in (omgeving) Eindhoven

Wonen in een luxe huurappartement voorzien van alle gemakken? Wie wil dat niet? Rotsvast Eindhoven heeft een groot en divers aanbod van zowel gestoffeerde als volledig gemeubileerde luxe appartementen en lofts in het centrum van Eindhoven.

Gemeubileerde of gestoffeerde verhuur

Wonen in het hart van het centrum van Eindhoven met een prachtig uitzicht over de stad!
Rotsvast Eindhoven beschikt over diverse gemeubileerde en gestoffeerde luxe huurappartementen in het centrum van Eindhoven. De Regent, Lichtstraat, De Admirant, Vestdijk Medina, roept u maar en wij verhuren het! Wanneer u opzoek bent naar een appartement buiten het centrum kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij verhuren tevens luxe appartementen in Porthos (Winkelcentrum Woensel), De Karpen, De Abdijtuinen en De Pastorietuinen in Veldhoven.

Kenmerken appartement

De luxe gestoffeerde of gemeubileerde huurappartementen beschikken vaak over een royale woonkamer en minimaal 2 slaapkamers. Daarnaast beschikken de appartementen over één of twee privé parkeerplaats(en) in de parkeerkelder. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en vaak voorzien van een design keuken, luxe badkamer met inloopdouche en whirlpool en royaal balkon of dakterras.

Meer weten over een luxe appartement huren in de regio Eindhoven

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een luxe appartement huren in de regio Eindhoven kunt u ook: