Rotsvast.nl

 

Kamer huren in Den Bosch?

BEKIJK ONS AANBOD

Kamer huren in Den Bosch

Wil/ga je het ouderlijkhuis verlaten en heb je een passend opleiding gevonden op bijvoorbeeld de HAS Hogeschool, AVANS Hogeschool of Fontys Hogelschool in Den Bosch? Dan ontbreekt alleen nog een leuke kamer in het bourgondische Den Bosch. Wij hebben meerdere kamers in de verhuur in het centrum van Den Bosch nabij de Parade en de Grote Markt maar ook op de Hintham. Begin je studie goed door een studentenkamer via Rotsvast te huren in een studentenhuis.

Soorten kamers te huur in Den Bosch

Voor iedere studenten hebben wij een geschikte kamer. Of het in een studentenhuis is of in een zelfstandige woonruimte, wij bieden de oplossing. Rotsvast Den Bosch biedt kamers aan in verschillende vormen: kaal, gestoffeerd of zelfs gemeubileerd. Wij bieden onder andere kamers aan in het hartje van de bruisende stad ’s-Hertogenbosch, met alle faciliteiten van de bruisende binnenstad binnen handbereik zoals de gezellige terrasjes op de Markt, het Noord Brabants museum, de Sint Jan, de bibliotheek en natuurlijk alle winkels. Maar zit je bijvoorbeeld liever aan de rand van de stad, dan kan dat ook. Er zijn studentenkamers beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Aanbod studentenkamers in Den Bosch

Ben je op zoek naar een kamer in Den Bosch, bekijk dan direct ons aanbod van studentenkamers in Den Bosch. Door de grote diversiteit is er altijd wel een studentenkamer geschikt voor jou!

Naast kamers verhuren wij ook:

Meer informatie over het huren van een kamer in Den Bosch?

Wij begrijpen dat je een nieuwe fase in je leven in gaat en dat er veel op je af komt als student in een wellicht nieuwe stad. Graag helpen wij je in je zoektocht naar een passende woonruimte. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van studentenkamers weten wij precies wij kunnen inspelen op jouw behoefte. Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!