Rotsvast.nl

 

Huis huren Eindhoven?

BEKIJK ONS AANBOD

Huis huren Eindhoven

Rotsvast Eindhoven begeeft zich al ruim 20 jaar succesvol op de verhuurmarkt in de regio Eindhoven. Gedurende deze periode hebben wij ons ontwikkeld tot een professionele partij welke zich zowel begeeft op de particuliere als de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van zowel gestoffeerde en gemeubileerde kamers, studio’s, appartementen en woningen in alle gewenste prijsklassen in Eindhoven en omstreken. Bent u als particulier of als zakelijke huurder opzoek naar een tijdelijke of permanente accommodatie dan bent u bij de Rotsvast Eindhoven aan het juiste adres.

Eindhoven

De vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat u zich als huurder maar kunt wensen. Eindhoven heeft een bruisend stadscentrum met een zeer divers aanbod van winkelfaciliteiten, gezellige kroegjes en eetgelegenheden, een levendig uitgaansleven en een groot aanbod van sportfaciliteiten en groenvoorzieningen.

Daarnaast heeft Eindhoven zich de afgelopen jaren voorspoedig ontwikkeld op het gebied van design met de Design Academy Eindhoven. Ook bedrijfsmatig gezien is gebleken dat Eindhoven met o.a. de High Tech Campus en het Flight forum een aantrekkelijke locatie is voor diverse multinationals zoals Philips, ASML, NXP, DAF, De Lage Landen etc.

Woning huren in Eindhoven

Bent u opzoek naar een huurwoning in Eindhoven neem dan gerust contact op met ons kantoor. Wij hebben aanbod van woningen in Gestel, Woensel, Stratum, Strijp, Tongelre, Meerhoven en uiteraard het stadscentrum. Daarnaast hebben wij ook huuraanbod in o.a. Waalre, Geldrop, Nuenen, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard en Son.

Meer weten over een huis huren in Eindhoven

Mede omdat wij het grootste aanbod van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in Eindhoven hebben kunnen wij altijd een passende huurwoning voor u vinden. Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huurwoningen in Eindhoven kunt u ook: