Rotsvast.nl

 

Huis huren Amsterdam?

BEKIJK ONS AANBOD

Wonen in Amsterdam-Zuid

Bij vestiging Amsterdam-Zuid vindt u altijd het meest actuele aanbod huurwoningen in: Amsterdam, Duivendrecht, Diemen en Amsterdam IJburg. Ons werkgebied in Amsterdam beslaat onder andere de zeer populaire wijken de Pijp, het chique Oud-Zuid, Museumkwartier, IJburg en de Rivierenbuurt.

Onze huurwoningen in Amsterdam liggen in de directe omgeving van onder andere het Vondelpark, Museumplein, de bekende markt in de Albert Cuypstraat, diverse musea zoals het Rijksmuseum de welbekende PC Hooftstraat en het gezellige Marie Heinekenplein. Bedrijven gelegen op diverse locaties zoals het World Trade Centre, het Science Park, het Amstel Business Park en de UVA liggen op een steenworp afstand van onze beschikbare woningen.

Graag helpen wij u met het vinden van uw woning, appartement of zelfs woonboot! Ons aanbod van huurwoningen bestaat uit zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen.

Naast een woning huren in Amsterdam kunt u ook:

U zoekt een huurwoning in Diemen?

Ook dan bent u aan het juiste adres, vestiging Amsterdam-Zuid beschikt over een ruim aanbod aan huurwoningen in Diemen en Duivendrecht.

Graag helpen wij u met het vinden van een passende woning. Voor gemeubileerde of gestoffeerde woningen bent u bij ons aan het juiste adres!

Diemen kenmerkt zich door de gezellige wijken en zijn fraaie woningen. De vele bedrijven nabij Amsterdam Arena en hetcience Park zijn zeer goed bereikbaar vanuit Diemen en Duivendrecht. Door de vele uitvalswegen en de perfecte verbinding op het openbaar vervoer bent u binnen 15 minuten in de binnenstad van Amsterdam!

Meer weten over het huren van een huis in Amsterdam-Zuid of Diemen?

Op onze website vindt u ons actuele aanbod van diverse huurwoningen in Diemen. Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!