Rotsvast.nl

Huren als expat in Venlo?

BEKIJK ONS AANBOD

Huren als expat in Venlo

Rotsvast Venlo is de juiste partij voor het huren van kamers, studio’s, appartementen, huizen en luxe villa’s in de regio Venlo.

Rotsvast Venlo biedt tevens huurwoningen aan in de regio Venlo voor expats.

Aanbod Rotsvast Venlo

Op dit moment hebben wij een groot aanbod van huurwoningen, appartementen, studio’s en kamers, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Deze zijn voornamelijk gevestigd in Venlo, Horst, Sevenum, Grubbenvorst, Venray en Maasbree en het omliggende gebied.

Bent u op zoek naar een plek dichtbij de Maasboulevard, Vistaprint, Océ, Office Depot, Vortex, Xerox of Scheuten Glas, dan bent u aan het juiste adres bij Rotsvast Venlo!

Gemeubileerde accommodatie

Wanneer u een expat bent in Venlo voor een korte periode adviseren wij altijd om een woning te huren met meubilair. Dit betekent dat alles beschikbaar is in het huis. U hoeft alleen uw persoonlijke bezittingen mee te nemen. De minimale huurperiode is normaal gesproken 3 maanden.

Gestoffeerde accommodatie

Als u weet dat u hier blijft wonen voor tenminste een aantal jaren, kunt u ook het huren van een gestoffeerde woning overwegen. Hier kunt u uw eigen meubels plaatsen. Keuken en badkamer zijn uitgerust. De minimale huurperiode voor een gestoffeerde huurwoning is 12 maanden.

Meer informatie over huren voor expats?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast huren als expat in Venlo bent u bij Rotsvast tevens aan het juiste adres voor: