Rotsvast.nl

 

Expat huren Eindhoven?

BEKIJK ONS AANBOD

Huurwoningen in regio Eindhoven voor Expats

Rotsvast Eindhoven, voor het huren van kamers, studio's, appartementen, huizen en luxe villa's, ook voor expats in de regio Eindhoven.

Aanbod huurwoningen Eindhoven

Op dit moment hebben wij een aanbod van 400 huurwoningen, appartementen en studio's zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Deze zijn voornamelijk gevestigd in Eindhoven, Veldhoven, Waalre en het omliggende gebied. Bent u op zoek naar een plek dicht bij ASML, de High Tech Campus en de Flight Forum dan bent u aan het juiste adres bij Rotsvast Eindhoven.

Gemeubileerde accommodatie

Wanneer u een expat bent in Eindhoven voor een korte periode adviseren wij altijd om een ​​woning te huren met meubilair. Dit betekent dat alles beschikbaar is in het huis, zelfs potten en pannen! U hoeft alleen uw persoonlijke bezittingen mee te nemen. De minimum huurperiode voor een volledig gemeubileerde huurwoning is normaal gesproken 3 maanden.

Gestoffeerde accommodatie

Als je weet dat je hier gaat blijven voor ten minste een paar jaar, kunt u ook het huren van een gestoffeerde woning overwegen. Hier kunt u uw eigen meubels meenemen. Keuken en badkamer zijn uitgerust. De minimum huurperiode voor een gestoffeerde huurwoning is 12 maanden.

Meer informatie over huren in Eindhoven?

Bent u een expat en bent u op zoek naar een huuraccommodatie? Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!
 
 Een greep uit ons aanbod: