Rotsvast.nl

 

Expat huur Den Haag?

BEKIJK ONS AANBOD

Expat huur Den Haag

Rotsvast Den Haag biedt gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen aan in de regio Den Haag voor expats.

Rotsvast Den Haag heeft studio’s, appartementen, huizen en luxe villa’s in de stad Den Haag op goede locaties of in de regio zoals Westland, Voorburg, Leidschendam of Zoetermeer.

Het woning aanbod van Rotsvast Den Haag en omgeving

Het aanbod ligt door heel Den Haag, maar voornamelijk in goede wijken en het betreft nette, geheel gemeubileerde woningen, die zo te betrekken zijn. Bent u op zoek naar een plek dichtbij:  Shell, CB&I, Ambassades, Europol, Eurojust, OPCW, Nato, ICTY, Aegon, KPN, Vodafone, T-Mobile, Siemens, Aramco, Q8, ICJ, ICC, SCSL, STL, Unicef, Nationale Nederlanden, dan bent u aan het juiste adres bij Rotsvast Den Haag.

Gemeubileerde huurwoningen

Wanneer u een expat bent in Den Haag voor een korte periode adviseren wij altijd om een gemeubileerde woning te huren. Dit betekent dat alles beschikbaar is in het huis. U hoeft alleen uw persoonlijke bezittingen mee te nemen.
De minimale huurperiode is normaal gesproken 3 maanden.

Gestoffeerde huurwoningen

Als u hier langer gaat blijven voor een jaar of nog langer, kunt u ook het huren van een gestoffeerde woning overwegen. Hier kunt u uw eigen meubels meenemen. Keuken en badkamer zijn uitgerust. De minimale huurperiode voor een gestoffeerde huurwoning is meestal 12 maanden.

Meer informatie over huis huren voor expats?

Bent u een expat en bent u op zoek naar een huuraccommodatie? Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!