Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Utrecht?

BEKIJK ONS AANBOD

Op zoek naar een appartement in Utrecht?

Bent u op zoek naar een appartement in Utrecht, dan bent u bij Rotsvast Utrecht aan het juiste adres. Wij voorzien in verschillende soorten appartementen op diverse locaties in Utrecht, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt, stellen of expats.

Soorten appartementen te huur in Utrecht

Wij hebben het grootste aanbod van huurappartementen gelegen in de binnenstad, maar ook in de wijken daaromheen, zoals Utrecht-Oost. Daarnaast bedienen wij de aangrenzende gemeenten zoals Zeist, Bilthoven, De Bilt, Vleuten, Maarssen, Houten, Nieuwegein en IJsselstein.

De appartementen kunnen zowel kaal als gestoffeerd of gemeubileerd zijn, dus wat uw voorkeur ook is, er is altijd voldoende aanbod.

Gemeubileerde appartementen in Utrecht

De gemeubileerde appartementen zijn geheel instapklaar en voorzien van alle gemakken. U kunt direct het appartement betrekken, het enige dat u nog mee hoeft te nemen zijn uw kleren. De meubels en zaken als beddengoed, kookgerei, televisie en internet zijn allemaal al aanwezig. Deze appartementen zijn ook uitermate geschikt voor expats die gedurende langere tijd in Utrecht verblijven en niet de gehele periode op een hotelkamer willen doorbrengen.

Gestoffeerde appartementen in Utrecht

Een gestoffeerd appartement beschikt altijd over een vorm van vloerbedekking (tapijt, laminaat, parket), verlichting en raamdecoratie. Een huurder kan indien gewenst de muren een nieuw kleurtje geven en vervolgens zijn/haar eigen meubilair meenemen en het appartement geheel naar eigen smaak inrichten.

Ben u benieuwd geworden naar het overzicht van appartementen die op dit moment te huur zijn in Utrecht, bekijk dan ons actuele aanbod. Door ons ruime aanbod is er altijd wel een appartement dat bij u past!

Meer weten over een appartement huren in Utrecht?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Naast een appartement huren in Utrecht kunt u ook: