Rotsvast.nl

 

Appartement huren in Delft?

bekijk ons aanbod

Appartement huren in Delft

Gaat u werken in Delft voor DSM, Ikea, Emerson, Intecsea, TU Delft, TNO, Shell, TamTam, Allseas, EPO of 1 van de andere grote bedrijven en bent u op zoek naar een huurappartement in Delft? De medewerkers van Rots Vast Delft zijn u graag van dienst!

Huurappartementen in Delft

We hebben een grote verscheidenheid aan huurwoningen. De ruime, modern ingerichte en luxe gerenoveerde appartementen liggen dicht bij scholen, winkelcentra, openbaar vervoer, kinderopvang, groene gebieden en andere nuttige faciliteiten.

Wilt u liever verhuizen naar een gestoffeerd of semi-gemeubileerd appartement in de regio van Delft, Rijswijk, Ypenburg, Pijnacker of Nootdorp? We bieden verschillende mogelijkheden voor tijdelijke verhuur of voor huur voor onbepaalde tijd.

Informatie over Delft

Als buitenstaander in een nieuwe gemeente moet u een hoop regelen. Wij informeren u graag over de regionale belastingen van de gemeente Delft, zoals rioolbelasting en afvalstoffenheffing.

Wij zullen u tevens informeren over de leveranciers voor gas, water en elektriciteit, tv, internet en de nodige parkeervergunningen in Delft.

Enkele objecten bieden wij aan met voor een alles inclusief huurprijs. We hebben verschillende woningen te huur in Delft:

Meer weten over het huren van een appartement Delft?

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!