Rotsvast.nl

 

Woning verhuren aan expats

Vraag de gratis brochure aan

Woning verhuren aan expats via Rotsvast

Wilt u uw woning of appartement laten verhuren aan expats? Rotsvast is specialist in expat verhuur. Dankzij ons uitgebreide netwerk en contact met multinational bedrijven, vinden wij voor u snel een geschikte huurder.

Wat is expat verhuur?

Expats zijn mensen die voor werkredenen tijdelijk in Nederland verblijven. In de meeste gevallen gaat het om werknemers van internationale / multinational bedrijven. Het zijn dus vaak hoogopgeleide werknemers die vanuit hun werkgever voor een vaste periode in Nederland verblijven. Het grote voordeel van expat verhuur is dat je als verhuurder veel zekerheid hebt. De werkgever staat namelijk in de meeste gevallen garant voor een tijdige betaling van de huur en verplichtingen die in het huurcontract staan. Niet voor niets worden expats dus vaak als de ideale huurder gezien.

Verhuren aan expats via Rotsvast

Voor professionele expat verhuur is Rotsvast uw partner. Onze verhuurmakelaars nemen u alle zorg uit handen:

  • Enorm netwerk aan multinationals en relocation bureaus voor woningverhuur aan expats.
  • Grootste landelijke verhuurmakelaar met meer dan 30 jaar ervaring
  • Uw woning wordt binnen ons ruime netwerk verspreid
  • Zorgvuldige selectieprocedure van potentiële expat huurders
  • Plannen van bezichtigingsafspraken met geïnteresseerde huurders
  • Plannen van voorstelafspraak tussen huurder en verhuurder
  • Verzorgen van de huurovereenkomst, sleuteloverdracht en financiële afhandeling
  • Advies over aanpassen of verbouwen van de woning voor expat verhuu
  • Optioneel: vastgoedbeheer (technisch, commercieel, administratief en financieel beheer van de woning)

Verhuur uw woning in 4 stappen

Een woning verhuren aan expats via Rotsvast verloopt als volgt:

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met u over de verhuur van uw woning aan expats. Hierbij lichten wij onze werkwijze en visie toe als verhuurmakelaar. Daarnaast geven we advies over een huurprijsindicatie en informatie over de verhuurmarkt in het algemeen.

Stap 2: Plaatsen van een advertentie

Vervolgens plaatsen wij een verhuuradvertentie van uw huurwoning op onze website. Deze advertentie verspreiden we vervolgens binnen ons netwerk. Zo komt de verhuuradvertentie ook op een tal van andere websites te staan zoals pararius.nl en expatrentals.com. Op deze manier gaan we opzoek naar een geschikte expathuurder.

Stap 3: Bezichtiging en screening potentiële huurder

Zodra we een geïnteresseerde huurder voor uw woning hebben gevonden, plannen wij een bezichtigingsafspraak met één van onze verhuurmakelaars. Daarnaast beoordelen we de gegevens van de potentiële expathuurder. Indien positief, nemen wij contact met u op om de kandidaat-huurder te ontmoeten en de verhuurvoorwaarden te bespreken.

Stap 4: Afhandeling

Zodra u akkoord geeft voor het verhuren van uw woning, stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen we voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. Daarnaast maken wij een digitaal incheckrapport met foto’s zodat de status van uw woning voor verhuur is vastgelegd.

Uw huis verhuren aan expats?

Heeft u interesse om uw woning door Rotsvast aan expats te laten verhuren? Vul dan ons contactformulier in en vraag direct de brochure aan.