Rotsvast.nl

 

Woning verhuren via Rotsvast Noord-Holland

MEer info over woningVERHUUR

Rotsvast Noord-Holland: verhuur en vastgoedbeheer

Rotsvast Noord-Holland: verhuur en vastgoedbeheer
Rotsvast is een organisatie die haar goede naam mede te danken heeft aan persoonlijke en professionele dienstverlening. Met dank aan deze werkwijze hebben we een breed netwerk van partners, beleggers, verhuurders en tevreden huurders.
Rotsvast Noord-Holland is onder meer actief in Alkmaar, Edam-Volendam, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

Uw woning laten verhuren door Rotsvast

Rotsvast bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een kamer wilt verhuren, een appartement, een eengezinswoning of een vrijstaande woning; ons brede kandidatenbestand maakt het mogelijk om op korte termijn een geschikte en passende huurder voor u te vinden.

De geschikte huurder voor uw huurwoning

Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende klus zijn.

  • woning opnemen en foto’s maken
  • (online) adverteren met beschrijving en foto’s
  • kandidaat-huurders selecteren en screenen
  • bezichtigingen plannen en uitvoeren
  • persoonlijke en financiële gegevens huurders opvragen en controleren
  • huurovereenkomst opmaken
  • overdracht organiseren
  • inspectierapport maken met onder meer meterstanden, staat van de woning en foto’s

Het is een procedure die je natuurlijk zelf kan uitvoeren maar vaak veel tijd kost en lang niet altijd het gewenste resultaat oplevert.

Wanneer u een woning of kamer te huur wilt aanbieden komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en de woning op te nemen. Wij adviseren u tevens op het gebied van de huurprijs, uitvoering van de woning (gestoffeerd of gemeubileerd), huurovereenkomst en andere juridische en praktische aspecten die relevant zijn bij het verhuren van uw woning.

Kandidaat-huurders voor uw woning

Onze kandidaat-huurders zijn zowel particulieren als bedrijven die woonruimte huren voor hun medewerkers. Voordat wij een afspraak voor een bezichtiging maken, screenen we de kandidaten. Als daar aanleiding voor is, vragen we om extra informatie.

Bij bezichtigingen is altijd één van de medewerkers van Rotsvast aanwezig. De eigenaar/verhuurder kan zelf aangeven of deze bij de bezichtigingen aanwezig wil zijn. Indien de woning bewoond is, stemmen wij de bezichtiging vanzelfsprekend af met de bewoners. Ook is het mogelijk dat we vervoer organiseren voor de kandidaat-huurder.

Als een kandidaat-huurder na de bezichtiging interesse heeft om de woning te huren vragen we om een kopie legitimatie en financiële gegevens zoals salarisstrook, arbeidscontract en/of werkgeversverklaring. Daarna nemen we contact met u op om de kandidaat-huurder(s) en de voorwaarden te bespreken.

Een kandidaat-huurder ontvangt de sleutels van een woning niet voordat een huurovereenkomst is getekend door de huurder en de verhuurder en voordat aan de financiële verplichtingen (huur en waarborgsom) is voldaan.

Meer informatie over uw woning verhuren in Noord-Holland

Neem dan contact met ons op: Rotsvast Noord-Holland, telefoon: +31 (0)299 42 98 82. We zijn ook bereikbaar per email: noordholland@rotsvast.nl.