Rotsvast.nl

 

Kamer verhuren in Delft?

Vraag de gratis brochure aan

Kamer verhuren via Rotsvast Delft

Rotsvast Delft verhuurt en beheert diverse kamers voor zowel studenten alsook kamers voor werkende kandidaten. We verhuren kamers in diverse soorten en maten. Van een kamer met een eigen douche en toilet tot een kamer waarbij dit gedeeld wordt met een aantal medebewoners.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben een ruim netwerk van kandidaten in Delft en staat goed bekend onder studenten via onder andere de universiteit en hogescholen, wij verhuren beschikbare kamers daarom snel. We plaatsen uw kamer inclusief foto's op onze website, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw kamer krijgen.

Daarnaast dragen wij zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor uw kamer

U als eigenaar kiest zelf of u de kamer wilt verhuren aan studenten of aan werkende kandidaten. Voor de verhuur van kamers hebben we een set duidelijke eisen waaraan de kandidaten dienen te voldoen. Het voordeel voor u als eigenaar is dat er geen kosten aan verbonden zijn om uw kamer(s) te verhuren en wij verzorgen de complete en kritische kandidatenselectie. Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

Samengevat

  • Gratis advies over verhuren.
  • Complete selectieprocedure van kandidaten (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen).
  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.
  • Nadat is voldaan aan deze criteria worden afspraken gemaakt voor bezichtigingen.
  • Wij zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat (hier rekenen wij eenmalig een bedrag voor).
  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse in het verhuren van uw kamer in Delft?

Interesse om te gaan verhuren in Delft? Laat uw gegevens en eventuele vragen achter via het formulier, dan ontvangt u onze gratis brochure.