Rotsvast.nl

Eengezinswoning Schooterweg, Veldhoven huren?

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
€1.700,00 p/mnd

Omschrijving

Beste woningzoekende,

Allereerst dank voor de getoonde interesse in de geadverteerde huurwoning. Op dit moment krijgen wij zoveel reacties vanuit geïnteresseerde dat het helaas niet mogelijk is om iedereen persoonlijk te contacten en/of een response te geven op een eventueel verstuurde email. Gemiddeld genomen ontvangen wij per woning rond de 150 – 200 e-mails voor een aanvraag van een bezichtiging. Wij plannen op dit moment daarom een kijkmoment waarbij we 10 kandidaten kunnen uitnodigen. Ontvangt u binnen 2 werkdagen geen reactie dan kunnen wij u helaas niet verwelkomen bij het kijkmoment van deze woning. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Als u deze keer niet uitgenodigd wordt hopen wij u bij een toekomstig andere woning wel te mogen verwelkomen.

Type: vrijstaande woning
Locatie: Veldhoven

LET OP: TIJDELIJKE VERHUUR / HUUROVEREENKOMST VOOR BEPAALDE TIJD VAN 06 MAANDEN.

Bent u opzoek naar een tijdelijke huurwoning in verband met bijvoorbeeld een overbrugging vanwege een verhuizing of oplevering van een nieuwbouwwoning? Dan is deze vrijstaande woning wellicht een ideale tijdelijke oplossing voor u. Heerlijk vrij gelegen op een ruim bemeten perceel is dit een ideale gezinswoning. Tevens is de woning gunstig gesitueerd ten opzichte van ASML, diverse uitvalswegen en nabij de gezellige Kromstraat met alle benodigde winkelfaciliteiten.

Globale indeling:

Oprit met voldoende plaats voor meerdere auto's.
Hal voorzien van gastentoilet, trapopgang en slaapkamer gesitueerd op de begane grond. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en geeft toegang tot de aangrenzende badkamer. Badkamer 1 is voorzien van een douchecabine met massagestralen, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.
Woonkamer voorzien van een tegelvloer met schuifpui welke toegang biedt tot een terras. Vanuit de woonkamer heeft men een heerlijk vrij uitzicht.
Aparte keuken voorzien van een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en dubbele spoelbak. Grenzend aan de keuken is een grote veranda gelegen voorzien van een neutrale tegel.

1e etage: Overloop met toegang tot een tweetal slaapkamers. Slaapkamer 2 is voorzien van vloerbedekking en geeft toegang tot een praktische inloopkast. Slaapkamer 3 is voorzien van een laminaatvloer. Tevens is op deze verdieping een ruime bergruimte gesitueerd.
Badkamer 2 is voorzien van een bad (whirlpool) toilet en wastafel.

De woning heeft daarnaast de beschikking over een fijne privacybediende achtertuin met grote garage.

Huurovereenkomst voor bepaalde tijd van 06 maanden.

De huurprijs is exclusief gas, water en elektra, gemeentelijke belastingen (gebruikersgedeelte) en televisie/internetabonnement.

Kenmerken

Ingangsdatum
03-07-2022
Totale huur
€1.700,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.700,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Eindhoven

Rotsvast Eindhoven
Bezoekadres
Willemstraat 14
5611 HD Eindhoven
KvK-nr.17087805
BTW-nr.NL 815697351.B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:45 tot 17:30 uur