Rotsvast.nl

Oterlekerweg, Stompetoren huren?

Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
Optie
€1.700,00 p/mnd

Omschrijving

Te huur: prachtig penthouse in appartementenvilla De Sonnehoeck. Woonoppervlak van 125 m2 en 60 m2 dakterras. Rustig, comfortabel en luxe wonen op een prachtige locatie in Stompetoren (gemeente Alkmaar).

Indeling: het appartement ligt op de bovenste (3de) verdieping en is met de lift te bereiken. Er is een ruime lichte woonkamer met een open keuken die volledig is ingericht met diverse inbouwapparatuur en een groot dakterras van 60 m2. Er zijn drie slaapkamers en ruime luxe badkamer met twee wastafels, douche en toilet. De grootste slaapkamer beschikt over een ruime walk-in-closet. Verder is er in de hal een tweede toilet en een ruime berging. Het gehele appartement wordt voorzien van een PU-vloer met vloerverwarming en raambekleding. In de parkeerkelder is een eigen parkeerplek met daar achterliggend een ruime berging.

Omgeving en bereikbaarheid: Het appartement ligt in de kern van Stompetoren in de nabijheid veel water en groen. Tegenover het complex wordt het dorpshart gerealiseerd met een binnenplein en een grote supermarkt. Perfecte bereikbaarheid met uitval richting Amsterdam (A9) en Hoorn – Purmerend (A7).

De huur is inclusief servicekosten, maar exclusief elektriciteit, water, tv/internet en lokale belastingen en heffingen.

Kenmerken

Ingangsdatum
01-01-2020
Totale huur
€1.700,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.700,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Noord Holland / Purmerend

Rotsvast Noord Holland / Purmerend
Bezoekadres
Laan 2
1151 AA Broek in Waterland
KvK-nr.55769810
BTW-nr.NL 851853638B01
IBANNL22 ABNA 0576 9999 11
BICABNANL2A
Openingstijden
Bezichtigingen en bezoek kantoor op afspraak.

Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.