Rotsvast.nl

Portfolio

T63 studentenhuisvesting Breda

Door Rotsvast Breda op 30-03-2020

T63 studentenhuisvesting Breda

Over dit project

T63 is een studentenhuisvestingproject in Breda wat eind 2017 is opgeleverd. Dit complex beschikt over 219 gestoffeerde studio’s welke vanaf heden verhuurd en beheerd worden door Rotsvast. Het kleurrijke pand van T63 is een opvallende smaakmaker aan de Bredase Tramsingel. Daarnaast is het complex zeer centraal gelegen. De binnenstad, het uitgaanscentrum, de winkels en het Centraal Station Breda zijn allemaal op korte fietsafstand.

T63 is een inspirerend en slim doordacht woonconcept met flexibele indelingen en voorzieningen die passen bij de behoeften van de student van nu. Er zijn 3 verschillende soorten appartementen. Deze beschikken over een oppervlakte variërend van ca. 15 m² tot 35 m². Ook hebben alle appartementen een eigen keuken. Wonen, studeren, relaxen en gezelligheid zijn onder 1 dak samengebracht.

Projecteigenschappen

De appartementen zijn enkel door studenten te huur vanaf €400,- per maand incl. De aankleding bij oplevering is gestoffeerd. Inmiddels zijn alle appartementen succesvol verhuurd. Voor meer informatie vul het contactformulier in.

  • Projectnaam: T63 studentenhuisvesting Breda
  • Verhuur: Rotsvast Breda
  • Type project: Modern studentencomplex
  • Aantal woningen: 219 huurappartementen

 

Foto’s T63 studentenhuisvesting Breda

Sfeerimpressie van T63 studentenhuisvesting Breda:

T63 Rotsvast studentenwoningen

T63 studentencomplex

T63 studentencomplex woningen

T63 studentenwoningen