Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten

Valley - Amsterdam

Door Rotsvast Amsterdam op 28-05-2021

Het gebouw

Nieuwbouw project Valley te AmsterdamValley beneemt je de adem. Het gebouw, ontworpen door architect Winy Maas van MVRDV, heeft strakke buitenlijnen, maar in contrast daarmee, een organisch vormgegeven hart van natuursteen. Alle appartementen in de drie verschillende woontorens hebben een eigen en unieke vorm. Dit is een plek om thuis te komen en van het uitzicht te genieten, ieder moment van de dag.

De voorzieningen

Valley is gemaakt voor het leven zelf. Behalve wonen en werken kunt u er uitgaan, sporten en genieten. Zo vindt u er special shops, een museum, restaurants en bars.

De ligging

Naast al deze faciliteiten binnenshuis heeft de buurt zelf ook veel te bieden. Het Beatrixpark, winkelcentrum Gelderlandplein en de gezellige Beethovenstraat zijn om de hoek. Het Museumplein, Stadshart Amstelveen en het Amsterdamse bos liggen op een steenworp afstand. Dat maakt de Zuidas een perfecte buurt om te wonen.

Valley ligt zowel op de Amsterdam Zuidas als op de gezellige Beethovenstraat. Maar ook dicht bij de rest van de wereld. Met tram of metro bent u zo in het historische centrum van Amsterdam. Een paar honderd meter verderop is de oprit naar snelweg A10 en het NS Station Zuid ligt a minute walk away. Naast alle andere (inter)nationale verbindingen vertrekken daar dagelijks zo’n 200 treinen richting Luchthaven Schiphol, zeven minuten verderop.

De appartementen

Valley Amsterdam appartement

Buiten én binnen. Het grote geheel en ieder klein detail. Valley staat voor perfectie – in alles. In meer luxe, meer uitstraling, meer veiligheid, meer comfort, meer voorzieningen en meer service. Valley gaat altijd voor the extra mile. En deze ambitie voelt u als u binnenkomt.

Valley Amsterdam interieur

Vanaf de achtste verdieping is Valley voor bewoners. Daar waar de organische vormgeving het gebouw zijn uitzonderlijke identiteit geeft. Ieder appartement is net een beetje anders en lijkt daardoor voor u op maat gemaakt. Als bewoner kunt u vallen voor een verrassend grote raampartij, een erker die boven de vallei uitsteekt of een knus leeshoekje. En u valt zeker voor het fantastische uitzicht – waar u ook kijkt. Deze plek voelt als thuiskomen.

Vul voor meer informatie het formulier rechts in.